hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, November 20, 2013

Wattaever


 

muka hari ni yang konon sangat ceria
ehehheheh..^__^ iklan...

semalam i tido awal gile... lepas lunch kat Tappers i terus rasa sleepy tahap dewa.. 
tatau apa derang taruk dalam i nyer spagetti carbonara tuh.. dah tuh kul 9mlm i dah out.. 
hubby jek yang melayan kiddos... bangun pagi terus g keja.. 
pagi semalam keta i kena batu yang terbang dari langit :D 
and cermin keta windscreen ada crack lebih kurang sejengkal or lebih kot.. 
i amik Massurance for my car..
tapi tuh lah sebisnya agak menyusahkan.. 
tak boleh direct to panel workshop.. 
but i have to go to the HQ for inspection. 
derang ada pegawai yang akan attend untuk ambil gambar and stuff.. 
haihhhh.. ..semua kerja jadi melambatkan.. 
i belum buat lagi actually.. kemalasan betul.. 
tak sangka Massurance ni banyak le plak procedure... 
hampehhhhh... konpem pehni i amik insurance lain yang tak menyusahkan.. 
agak keterlaluan plak.. patut kita dapat service better from them.. 
nih owner sendiri kena g HQ for report... memang laa i pangkah lepas ni.. 
selling sebis apa cenggini.. tak peh lahhhh redha dah...
apa pon peh ni nak amik insurance apa untuk kereta memang kena selidik dulu.. 
jangan pakai redah jek. ehhehehhe..
pengajaran untuk diri sendiri... mahhhahhaha.. 
sampai sini dulu...

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe:  "It's so hard when you have to, and so easy when you want to."

2 comments:

  1. cermin keta i kena batu gak.. so crack teruk.. i buat tak tau.. malas nak g tukar cermin.. org kata nanti tak best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke... adehai... sakit mata tengok crack tuh.. hubby i penah kena.. tapi elok jek dia nyerr keta... x der masalah pon..

      Delete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun