hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, November 26, 2013

Kalau Aku Kaya

 
KALAU AKU KAYA - Avi Rafael Altimet Feat

Hai uols...
 uols kalau kaya nak buat apa ?? 
kalau i nak travel around the world.. 
ehehheheh.. 

 
 

pagi tadi i gi hantar keta i untuk tukar windscreen yang retak tuhhhhh.. 
pastu mak ehhh terkejut tengok dalam workshop ni ada keta Ferrari bersepah... 

terus konpius i masuk salah workshop ke apa nihhhh?? 
tapi memang tak salah wehhhh... 

terus dalam hati berdendang lagu 
"Kalau Aku Kaya" 
wahahhahahhahahhahahahha... 
 

kuning nih lagi laahhhh mantapppp tangkap leleh air liur jeeee mampu.. 
owner-owner keta nih datang sini sebis keta derang... 

harap dapat drive satu hari nanti... 
dapat drive kejup pon jadi... 
test drive belom tentu dapat engkooooo.. 

tapi tak salah kan kalau kita berangan dulu.. 
mana tahu jadi kenyataan.. 
workshop ni buat service keta and plus sales skali... 
service derang pon bagus... layanan memuaskan.. 

nama workshopnya Ultra-Tune kat area Glenmarie.. 
i hantar sini sebab dekat dengan my office.. 
^__^ 

to be continued.. 

with lots of love 
me ;) 

NoTe: "If you are willing to do only what’s easy, life will be hard. But if you’re willing to do what’s hard, life will be easy."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun