hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, November 21, 2013

My Lunch Of The day... Wat Peace Wat lekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Nampak tak Cermin Kereta Retak?? 
macam comel jek... #eh

Hari ni alhamdulillah agak smooth kerja semua selasai dengan mudah... syukur alhamdulillah.. 
settle buat report kat Massurance untuk cermin keta retak dik kerana ada batu jatuh dari langit ehehehehhehehehhehe.. 
2 hari yang lalu, On the way ke pejabat, banyak naaaa plak lori lalu lalang kat Hi Way.. 
i cam biasa driving memang tak reti nak seloowww selowwwwww... 
manjang nak cepat jekkkkkk..
Masa lalu hiway Elit near Mofaz.. tetiba bunyiiiikkkkkkk 
ketttttaaaaaaanngggggggg!!!!!!!! (bunyi lebih kurang sudahhh) kat cermin kereta... 
masa tuh tak nampak lagi cermin pecah... 
sampai kat opis dah parking baru perasan.. 
Cermin retak... arghhhhhhhhhhhhhhhh 
rilek... rilekkkk............. wat peace.... wat lekkkkkk
wat peace wat peace wat lekkkkkkkkkkkkkkkkk...
ehehehehheheheheh iklan menyedapkan hati... 

Bimbang keretakan makin teruk so i settlekan buat report hari ini juga.
 So that esok boleh laaa i g mana-mana panel workshop untuk tukar new windscreen... 
yeayyyyyyy new wind screen.. 
macam dapat henbeg baru jek seronok dia..
kihkihkih..


Agak lambat sebab ada 2 je kaunter bukak... kaunter banyak tapi tuh lah.. 
rasanya tak ramai kot amik Massurance nih..
kuikuikui..
macam tak der orang... sunyi sepi jekkkk.. 
 apapun layanan memuaskan cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 
i pelik officer yang amik gambar keta i tuh macam ye ye ye jek... 
gambar enjin keta.. chasis no.. gambar keta semua.. n depan and belakang keta pon amik jugak.. 
kalah photoshoot seportttt carrrr wehhh.. 
semua side officer tuh amik... macam eksiden teruk naaaa.. 
cermin keta retak jek kowttt... 
haiiihhhhh dah kata procedure layankan ajer... janji dapat claim free... 
^_____^ 
speechless.. 
lawa kot keta i ehehehhe... 
bak kata Cik T "Jangan Biadap" 
Patuh jeee peraturan yang diberi.. dan layankan ajerrrrr..
 

Bila segala dah settle dengan lancar... i pon apa lagi lapar gile.. 
tuh dia Set Value Meal Big Mac dari Mcdonald menjadi santapanku pada hari ni.... 
rasanya dah sangat lama tak makan Mcd.. 
hari nih macam mengidam sangatttttt!! 
burp alhamdulillahhhhh... 

ok uols sampai sini dahulu penceritaanku... 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe:  "Good things can be bad if you look at the dark side. Bad things can be good if you look at the bright side."

5 comments:

  1. KENAPA SELALU POST PASAL LUNCH OTD ????? :(((((
    SEDIH NYA................

    NK GAK BIG MAC NOMNOMNOM SGT SEDAPPPPPP HIHIHIHIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab memang suka makan.. mahaha... saba saba nanti kita makan sama ;)

      Delete
  2. nurol.. teruk tu patut tukar.. ada ambik insurance wind screen tak?? jue ada ambik.. kunun nak tukar.. tp tak tukar.. hmmm sebab cermin keta jue tersopek.. tp takder la retak. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab ada insurance windscreen laa gigih g wat repot bagai... ehehehhehe... tersopek je tak pe leh tahan mata lagi...

      Delete
    2. tu lah.. tersopek buat tak tau jer.. kalo dah panjang gitu perghhh nanti retak seribu tu...

      Delete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun