hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, February 18, 2014

Hatiku diBroga

Hari ini ku gagahkan diri.. menulis (type jer hhihihi).. 
dan menceritakan perihal diri... 
terlalu banyak perkara dah pun berlaku dan telah pun berlalu.. 
oleh itu ingin ku kongsikan bersama ceritaku pada hujung minggu yang lalu.. 
Pada hujung minggu yang lalu 2 hari berturut-turut.. 
Ku habiskan masa pagiku di Bukit Broga.. 
Sekadar beriadah di pagi hari.. 
dan menikmati angin dingin dan menikmati kurniaan ilahi.. 
Subhanallah diriku ini sangat bertuah.. 




Masih bertuah diberikan kekuatan dan tenaga untuk menikmati 
padangan yang indah dan sangat luas dibumiNya.. 


dan seterusnya hari ke 2

ku beriadah pula bersama putriku.. 







Alhamdulillah our mission is completed for our last weekend... 

Happy is the word!! 

Yeayyyyy!!

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "One of the most important keys to success and happiness in life is to simply be yourself at all times"

Wednesday, February 5, 2014

Chilling Aquaria KLCC

Assalamualaikum... and Salam sejahtera... 
macam biasa i ketandusan idea-idea yang celik lagi cerdik tah hilang kemana... 
kemalasan tahap dewa sangat-sangat datang menjelma... 
tapi rini i bangun awal sangat bersiapan and back on duty.. 
no more CNY break yang diciptakan sendiri.. 
hahahhaha.. tapi jalan raya pagi tadi masih lagi agak smooth... 
tatau la petang nanti so nantikannn... GULP!!! 
bertabahlah duhai hati... 

ok citer sal cuti... i tak kemana sangat pon Jumaat lepas i just chill-chill kat KLCC dengan family.. 
jalan raya wahhh hebennnnn!! lengang!! Lenggang Kangkung wehhh!! 
Nak berguling atehhh jalan raya pon bulehhhh ehehehehhe... 
cadangnya nak g Aquaria KLCC.. 
best okehh... tapi tuh lahhh... 
luaran ja nampak lengang tapi dalam Aquaria perghhhhhhh penuh!!! 

1st time terjah Aquaria i is Jakun the making.. 
seronok fun sangat.. paling best mula-mula masuk dapat pegang sendiri Star Fish nama glamour Tapak Sulaiman dan juga Belangkas... huihuihui... 
korang ada bran ?? 

Tix i beli online kat Groupon... 
Sapa kaki soping online mesti tahu Groupon.. 
Yang salu wat promo diskon sana sini.. 
Macam-macam ado..
Hasil pembelian dari groupon tix is murah sket dari harga biasa... 
ok laaaa total 6 of us masuk dalam RM150 sahaja.... 

ehehehhe... tapi siyesly memang syiokkkk!! 
paling best kat dalam tunnel... 
ikan beso gilerrrrrr...
if uols belum pernah ke Aquaria... 
uols kena cuba... 
 Sangat cantik ciptaan yang Maha Esa lagi berkuasa.. 

banyak juga hidupan laut yang sangat rare dilihat pada mata kasar.. 
seriously sangat menakjubkan... 


cek in time... 


Bonding dengan hidupan laut... i siap taste air kat lidah.. 
nak tahu sangat real ke tak okeh... hahahhahahha.. 
sebab rasa macam tak percaya.. 
ok jakun mode sampai.. 
hehehhehe


Ikan Pirana live in KLCC 
hehehhehe.. :P 
 

Siap ternganga Cik Meera okeh.. 
Jakun 
^___^ 


Cik Mia tengok Katak..


Bukan setakat Hidupan laut jer ada yaa... 


 Glamour Cicak nih Uols...


Cik Tyra sama teruja... 


Cik U pon ader.... 
kemahin gemok ko yerrr... 
mesti dapat layanan 5 bintang.. 
muahhahahaha..


Banyak lagi gambar sebnarnyer... 
tapi tak larat nak upload... 


sorry video dalam tunnel ni tak berapa nak cun... ehehheheh :P


Ni dah kat tempat souviner shop.. 


Cik Tyra and Cik Piya.. 


Cik Piya yang perasan abg kurus tuuu... 
Cik Piya kata abg yang buat lawak tuuuuu... 
ooooooooooo  tak pasan i kata.. hahhahaahhahahhaha
tah apa nama dia.. 
si kurus jek lahh.. hihihihi..
Kartunis rupanya dia..


Asal nak amik gambar jek dia terus tengok Camera hahhahaha.. 
nak tumpang glamour lahh tuhh.. kuikuikui.. :P 
Kidding.. :P 


Kids are happy settle jek kiterang jalan dulu kat KLCC park..
Terserempak dengan Sakinah yang fitnes fitness tuh.. 
dia memang gojes.. 
keding jer orangnya...
nak gakkk keding cam dia... 
^__^ 
keding tapi ada shape.. huhuhuhu.. nampak seksi n seksa.. 
dah lah merapu kelaut dahh.. 
i stop sini dulu nanti kita sambung k.. 

with lots of love 
me ;)

NoTe: "You can TALK about doing something great with your life, or you can actually DO it. The choice is yours!" - Happy Wednesday Loves!! 

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun