hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, November 10, 2014

No Caption

Assalamualaikum uols !! 


Dah kenapa??<<< (tanya kat diri sendiri) tepuk dada tepuk-tepuk sikit kat dahi...
Idea kelaut... mood pun kelaut...
bila rajin sampai sampai 2-3 entri sehari...
makin lama makin tenggelam...

tapi gagahkan jugak cari bahan dan idea apa yang nak dikongsi bersama..
lately nih i banyak visit butik-butik dari IG (Instagram) shop..
it was awesome and rasa tergugat pun ada..
seronok tengok anak-anak muda remaja yang kini menjadi usahawan berjaya..
i nih teringin nak berbisnes but at the same time takut-takut..

well kalau takut macam mana nak berbisnes tul tak??
tak payah berniaga simpan jeee hasrat nurani tu...
tapi tak bleh... i still ada vision for another few years...
i still want do at least something to my self..
business apa-apa laaa kan...  is a must!!..

atleast something yang mendatangkan hasil yang the BOMBBB!!
sapa tak nak kan dapat side income...
but i really need a start...
walau sikit...

Sekarang punya teknologi apa-apa pun dihujung jari..
Click sajer.. nak beli apa.. nak info apa..
semua kat tangan jek beb.. n its mobile...
dasatkan... kalau tak tahu macam mana nak start.. tataulah...
hadoooooiiiihai...

Online shopping ni ada baik ada jugak buruk...
yang buruk tuh keja asik nak shopping jek..
yang baik adalah jimat gila masa.. mahahhaha...
pastu lom sampai ujung bulan dah kopakssss...
eheehehhehehe...

it happen sometimes kan...
kena laaa ceramah camner pun... still
kalau dah segala teknologi dihujung jari..
Syaitan nirrrojimmmm pun sama kat hujung jari...
agaggagagaggaaaa...

ok laaa sampai sini dulu with my enti with 'No Caption' nih..
insyaallah will update more...
tak janji tau....

okbai...

Lots of Love
me  ^__^

Note:  "Stay strong, make them wonder how you're still smiling"

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun