hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, November 16, 2012

Gelagat

Salam sejahtera to all..



This picture above is making me learn something... Terlalu banyak I pelajari dalam hidup ni termasuklah dengan berjumpa dengan pelbagai jenis manusia... pelbagai juga ragam manusia... I redha... bukan I nak aibkan orang... tapi orang ataupun manusia itu sendiri yang mengaib diri mereka sendiri.. I've even told my mom n ask her view about it.. but then again my mom said let it be..  n then dun ever put ourself the same level with them... we are all human being..  n yes thank god siyesly that we all have the lovely people around to give the best support no matter how bad it is.. but still deep down yes I still feel bad.. with this kind of people and attitude nothing much I would say thank god im not them..one more thing kerana ada orang yg macam gini lah juga yang buat kita lebih berjaya dan kuat semangat.. kerana mereka ni lah juga kita bangkit... kita makin hari makin kedepan... makin maju kita kehadapan... dan mereka pula masih dibelakang dah masih mencari arah tuju tujuan kehidupan masing-masing... syukur kita semua diberi didikan yang sempurna oleh ibu bapa kita.. tahu menilai mana yang baik n mana yang buruk... mom oso said that orang yang selalu menyakiti hati orang lain dengan niat yang memang untuk menyakiti mereka adalah syaitan... mereka juga syaitan yang berbajukan "kawan"... semoga Allah swt lindungi kita dari orang-orang berniat jahat dan zalim.. my hubby said that biarlah... biar org buat kita... kita buat bodo jer.. janji apa yang kita buat kita ikhlas.. biarkan jer... biarkan ia berlalu bagaikan debu...

With lots of Love 
Me ;) 


Thursday, November 8, 2012

Annual Dinner 2012


Hi Loves!!! 





Annual Dinner is almost there..... 

i m gonna be one of the character... 

i hope everything will be smooth as planned... 

hope to u soon... 

with lots lots of love 

me 

;) 




Wednesday, November 7, 2012

Hair Care




Salam n Morning Loves!!! 

Last Raya puasa i had my hair perm dan sekarang i mengalami rambut rosak yang agak terok... 

so now i tgh ubatkan dia utk kembali Sihat dan Kuat... 

Memang terbang laa sket duitkan tapi tak selalu pon... 

once dah ok nnt can use the normal shampoo and some vitamins...

if korang tak penah tengok rambut rosak haaaa ni laaa dia....

gatai sangat nak perm rambut... 



rambut i nih halus sangat... 

rambut jenis halus ni kena extra care...


Just to share with u guys... the shampoo its really good... n tahan for a few mths... 

so if u all ada masalah rambut rosak coz of perm or coloring 

the product its helps.. 

will make ur hair instant sihat... 

plus ada vitamin c and collagen too... 

tak semestinya kena beli the whole set macam dalam gambar tu.. 

i just bought extra for extra care coz my hair really sakit.. 

bukan body n skin jer need vit c and collagen... our hair too tau ..

u guys try lah k... seriously its good... worth buying.. ;)

rambut pun wangi wangi...  

wit lots lots of love 

me 

;) 

Tuesday, November 6, 2012

My Wordless


Saturday at Empire Shopping Gallery 





With Lots Lots of Love ... 
me ;) 

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun