hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, November 7, 2012

Hair Care




Salam n Morning Loves!!! 

Last Raya puasa i had my hair perm dan sekarang i mengalami rambut rosak yang agak terok... 

so now i tgh ubatkan dia utk kembali Sihat dan Kuat... 

Memang terbang laa sket duitkan tapi tak selalu pon... 

once dah ok nnt can use the normal shampoo and some vitamins...

if korang tak penah tengok rambut rosak haaaa ni laaa dia....

gatai sangat nak perm rambut... 



rambut i nih halus sangat... 

rambut jenis halus ni kena extra care...


Just to share with u guys... the shampoo its really good... n tahan for a few mths... 

so if u all ada masalah rambut rosak coz of perm or coloring 

the product its helps.. 

will make ur hair instant sihat... 

plus ada vitamin c and collagen too... 

tak semestinya kena beli the whole set macam dalam gambar tu.. 

i just bought extra for extra care coz my hair really sakit.. 

bukan body n skin jer need vit c and collagen... our hair too tau ..

u guys try lah k... seriously its good... worth buying.. ;)

rambut pun wangi wangi...  

wit lots lots of love 

me 

;) 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun