hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, November 24, 2016

Sekian Lama Menyepi..

Assalamualaikum..

Susahnya nak buat comeback. Nak rajinkan diri berjaga dan terus menulis. Kemalasan tahap A melanda diri entah sampai bila. Dah upgrade lappy baru pun still. Dah kenapa ngan dengan ko kena rasuk hantu ke apa? (cakap kat diri sendiri) haha.. Walaubagaimana pun yes memang tak lupa laaa kat belog ai ni. Dan kawan-kawan yang masih setia disini. macih. Dah hujung tahun ni. Korang semua dah capai ke matlamat atau azam masing-masing ke?. I'm sure korang dah tahap A gak kan. hihi Sama laa kita. I think my mission completed. Semua Checked and in sha allah Achieved with flying colors giceewwwwww. Well my First daughter dah settle PT3 tengah debor tunggu result bulan doblas ni. Yang 2nd daughter UPSR settle. Alhamdulillah Cik Piya did her best. Mama always proud. Result semua lulus walau tak semua A. no worries mama sayang awak till jannah in sha allah. Susah kot silibos baru ni. Nak citer banyak pun tak guna isu kaedah pembelajaran sekarang. Maybe pihak gomen nak cuba make new things and upgrade. So kita semua kena positip dan redha jer lah. Kids pun dah buat yang terbaik. For now kita kena start buat list untuk KPI tahun depan plak yer. Past is past. Move on and just continue the journey. Pandang kedepan. Bukan ke langit. hahaha.

Biasa la hampir hujung tahun ni. Kita kena mula kena fikir kita punya next strategi. Next journey and next adventure. Malindo, Air Asia and semua syarikat penerbangan pun tengah beria buat free seat promo untuk tahun depan. Apa lagi korang start diggin in and plan your next journey. Siapa tak suka pi holiday kan. Orang gila ja tak suka kot. Nak pi jalan ni kena plan bebetul and kewangan pun kena cukup tau. Lagi apa lagi nak buat. Owh ya, plan dulu yang paling penting orang yang berfamili macam guwe.. Preparation Back to School tuh wajib diutamakan. Then leh pikir nak pi jalan mana. kikiki. Fenin-Fenin. Ok. Jangan penin-penin sekarang semua benda boleh gugel and beli jahhh online. Senang boleh jimat masa and tenaga. So kiddos barang sekolah korang tgk online and let me know korang nak beli apa. Get the list. And derrrrrr make the list yang penting-penting dulu yaaa.. hehehhehe. ok lah mata pun dah pedih-pedih. i tido dulu. slow-slow laa k i buat come back. Harap bersabar.

Nanite uols..
Lots of Love
Me ^_^

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun