hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, October 31, 2013

Sahabat


Video: was taken few months ago.

Singing sambil Drive dengan Sabahat paling istimewa kurniaan Ilahi.. 

Saat kepala tengah pusing pikirkan masalah duniawi... 

Derang ni pengubat hati laraku... 

My pengarang jantung.. 

My Sweets... 

Sebenarnya hari ini pelbagai perkara yang ingin ku tuliskan tapi terlalu banyak perkara yang bermain diminda dan menjadi hay wire... berkecamuk... bercampur aduk.... 

at the end i look at this video and it touch my heart its them that really close to me.. 

Nothing much... Nothing more... Nothing less.. 

They are everything.. 

Semalam i watch "Jodoh itu Milik Kita" Episode  32. i nih jarang tengok tv.. tapi semalam ada masa sikit and ada part that really touch my heart.. where Dahlia went to see her ayah to seek some advice and kata-kata semangat untuk dirinya.. 

Kata-kata Ayah lia sangat menyentuh hati dan perasaanku...
  
"Lia, ayah tahu Lia sayangkan Aariz dan Lia takut untuk kehilangan dia, Tapi kita ni Orang Islam, Ugama kita nih menegah kalau kita menyayangi seseorang melebihi Allah dan Rasul, hidup kita akan jadi tak tentu arah, lebih-lebih lagi dalam soal cinta, hidup kita dah hayal dengan cinta, tenggelam tanpa tujuan, tapi lain kalau cinta kita itu kerana Allah, Dia akan menguatkan keimanan, Dia beri Kekuatan dan Ketenangan dalam segala menempuh dugaan. Ayah tahu Lia seorang yang kuat berjuang dan bertahan dan mempertahankan perkahwinan Lia dan Ayah rasa Bangga anak Ayah yang dulu Kecik berhingus... Sekarang dah Besar dah berSuami tak pernah putus asa, tak pernah beralih arah untuh pertahankan rumahtangga dan tidak pernah rasa terlintas sekalipun untuk melawan suami, Insyaallah Lia, Kalau Aariz tuh jodoh Lia yang ditentukan oleh Allah lambat laun dia akan kembali pada Lia dan buat yang terbaik untuk Lia, Dah lahhhh!! jangan menangis Buruk Ayah tengok anak Ayah ni menangis" 

 Terusku panjatkan doa supaya diriku dan suami dan juga ibuku dan ayahku moga dipanjangkan Jodoh hingga ke akhir hayat hingga ke akhir nafas... 

thats all for today my luahan hati..

with Lots of Love
me ;) 

NoTe: "Let your mess be your message. Don't let your trials get you down, but let them inspire someone else." - Happy Thursday loves.. ;)

Wednesday, October 30, 2013

Mee Rebus Cawangan Masjid India


Lokasi : Restoran Jamal, Kelana Jaya. Depan Wisma FAM

Hebat tak nama mee rebus nih??? nak tahu sedap ke tak?? korang terailah sendiri.. Tekak gossipgurl hari nih kata kureng tahap melampau dik kerana rasanya telah lari kelaut china selatan!! 

Luckily we had kuew teow goreng at first.. and we ordered me rebus to share 3 of us... because masa lunch panjang lagi so try laaa dishes mana yang best lagi and share... but the taste is really turn us down. Terpedaya dengan nama glamor Mee Rebus Cawangan Masjid India. Hamekkkk ko... kuah pon dah cam kuah kurma... kihkihkihkih... lawak-lawak... rasa dia macam nak pengsan... isk tapi tekak manusia nih rasa lain-lain... mana tau korang rasa sedaplahh pulokkk kheeenn... tapi trylahhh k... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D 

ehhhh lagi satu kat restoran nih juga ada jual pau tau... tapi perut dah penuh so belom terai lagi... yang paling unik ada kuih pau nama Pau Sambal Petai!!! hahhhhh ko mampu wat pau sambal petai?? kalau teringin boleh laaa ke Restoran tersebut... lalalallalalalalaaaaaaaa... 

Selamat mencuba!! 
with Lots of Love 
Me ;)

NoTe: "Without humor, life is boring. Without love, life is hopeless. Without God, life is impossible."

Teknologi adakala Melalaikan

Tajuk maybe lame kot... but just wanna share with you all some of my thoughts that these teknologi happen in a situation sometime in our life... bila teknologi nih buat kita kurang bercakap tapi biar teknologi jer yang bercakap on behalf kita. tak sure apa pandangan you all.. but this is how i feel sometimes about these teknologi.. 

yes kita perlukan telefon bimbit. kalau boleh nak yang secanggih mungkin. yang ada game. yang ada GPS, yang ada segala apps yang boleh memudahkan setiap langkah ataupun perjalanan hidup kita. tapi ada kekurangan juga pada teknologi nih. paling tak best kalau boleh 24jam pon nak mengadap handphone. nak melekat sampai lelap mata. sampai letih lahhh. main game sampai pagi. chit chat sampai lena. stalk sana sini. don't u think its tiring and stressful??

ok situasi pertama yang pernah i alami yang buat i rasa sangat tak best. "heloo ko buat aku macam tunggul kowt. or maybe aku tak der perasaan" tapi cakap dalam hati jer.. where a situation kawan lama call and ajak hangout.. and catch up kononnya. 

kring kringgggggg phone bunyi... (nada lagu biasanya) see teknologikan.. ehehhehe.. 

me: Hello babe!! lama tak call aku... apa cer??? sihat?? 

babe: Hi!! aku sihat alhamdulillah, tu laaaa aku bizi tahap gaban.. ni sajer call nak ajak ko hangout, catch up, i miss our girl talk.. jom jumpe... 

me: wahhhhh sounds great!!! me too i miss you alot!! 

so we meet up. 

babe: heyyyy  lama tak jumpa, makin lawa dah sekarang kan... 

me: ko pon sama maintain lawa, body superb!! aku nak tips ahhh... 

Dah pelok-pelok comolot bagai. its not the end of it... we less talk.. dia sebok ngan handphone dia yang sepanjang masa berbunyi... dia nak cek in laaa.. nak update status laaa, nak update twit laaaa and so on and on and on... heyyyyy i pon ada mobile canggih but still i have a life. i still nak borak-borak with my partner and change some idea and stuff. takkanlah segala nak kongsi and cerita everything in our what ever so called teknologi... kita dah jadikan teknologi tuh sebahagian dalam hidup kita... dan kita boleh jadi buntu tanpanya.... tak boleh bergerak dan segalanya jadi lumpuh kerana terlalu amat bergantung padanya...

and there it goes nothing much to catch up actually but teknologi does it all.. to me kadang-kadang it become so sadis... which is i think that is not life is to be about... we choose what we choose to... yes we choose.. but we choose to be good, to better and better. nak jadikan kehidupan kita sempurna kita still kena cari kesempurnaan tuh... masing-masing ada hak dan pendirian yang tak mungkin sama... tapi harap sangat agar kita semua dapat buka hati, buka mata, dan lihat sendiri what is really happen in our life bersama-sama teknologi yang ada masa kini... positive side and negative... both... yang positive kita guna dengan sebaiknya... yang negative harap dapat dijauhkan.

owhhh well, things happen for a reasonkan... now ada macam-macam gadget. tablet, ipad and so on. nak jadikan cerita bila kawan-kawan ajak lepak then semua ngadap gadget masing-masing, update apps laaa, cari game baru laaaa and stuff... stressfull betul kadang-kadang rasa.. and then situasi kat rumah pon kids now days memang cepat pandai guna gadget... balik je rumah main game.. masa borak, masa bercerita, masa nak pelok, masa nak gelak, masa nak bermesra alam and things semua become lesser and lesser dun u think?? kanak-kanak zaman skarang mana nak beraktiviti luar sangat.. main bola?? kat game hp pon boleh main bola.. main bowling?? hp pon boleh?? bosan sehhh hidup...alasan panaslah... hujanlahhh nanti gelaplah.. peluh-peluh busuklah... WTH?? pastu kalau keluar duit pun keluar.. main jer game or dolod movie tengok kat rumah or what ever and its free!!... yaaaaa ampunnnnnnnnnnn apa nak jadi nih!!! tak adventure ok hidup... haihh.. this is life lahh... terpulang pada you all nyer pendirian and macammana masing nak kawal penggunaan teknologi terkini.. kadang-kadang nak cakap or nak text pon kena hati-hati ok... orang boleh print screen and jadikan bukti.. kuikuikui... so beware and becareful.. bahaya ada dimana sahaja kita berada... jangan jadikan teknologi makan diri kita... melalaikan dan sebagainya.. 

So thats all for now luahan hatiku hari ini. 

take care loves!! 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "When we are no longer able to change a situation. We are challenged to change ourselves." - Happy Wednesday Loves!!

Tuesday, October 29, 2013

Luncheon at The Coffee Bean & Tea Leaf


  Lokasi : Tempat Favorite Empire Shopping Gallery, Subang 


Antara cake paling sedap di dunia ini.. 
ayat over gitu.. 
 

Bila bff tegar wat aksi selepas bergosipan gitu... 
hikhik 
 

  Camwhore bersama  adalah perkara wajib bagi kami.. 
BFF tegar.. puiiiiiii.. eheheheh


her favorite lasagna.. 
 

Total 4 orang ehhhh ada terlebih satu... 
agaklahhh sapa punya sampai 2 tuhhhhh tamak sehhh... 
 kuikuikuikui.. 
^__^ 


 amboi sesengih tengok henpong... 
aderle tuhhhhhhh khennn... 
ayat-ayat cinta 
^___^
 

Memang kami pilih... 
kami pilih terbaik tempat yang terbaik untuk chill..
 

Last but not least..
suka akak ni... 
she is super friendly!!! 

rasa release chill dengan skolmate and opismate!! 
seronok gelak-gelak ketawa bersama bercerita tentang hal ehwal semasa.. 
hahahahaha.. 

with lots of love 
me ;)

NoTe: "Do something right now that will make the person you will be tomorrow proud to have been the person you are today."

Lagi Peraduan di Stesen minyak BHP


   Jom Join Peraduan Peraduan Drive4Power dan anda berpeluang memenangi wang tunai
 
Bukan sikit tapi hadiah pertama adalah RM 1 Juta !! huhuhuhu..

Lagi satu peraduan pula hanya Reload Xpax or beli barangan kombo di BHP anda berpeluang 

memenangi 

Samsung Galaxy Note 3 atau Casio G Shock!! 

dah jom terjah stesen minyak yang berdekatan... 

tapi haruslah di BHP sahaja... 

Tuah di kaki siapa tahukan kan ;) 

For more info sila layari www.bhppetrol.com.my 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "You can fail so very often. But you are not a failure until you give up."

Kerana Seketul Kueh


Tersentuh rasa hati tatkala melihat anak ini berkongsi kueh bersama adiknya..
melihat adiknya gembira anak ini mengalirkan air mata... 
kita sepatutnya berkongsi rezeki bersama orang-orang yang kita sayang..
walau kecik ataupun besar ia tetap amat bermakna.. 
ambillah iktibar dari video ini... 
bukan insaf hanya seminit.. 
kalau ada makan-makan tuh lebih seronok bila dikongsi.. 
kan ?? tepuk dada tanya hati.. 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "You can eat and drink together, talk and laugh together,enjoy life together, but you are only a real friends when you also cried together." - Happy Tuesday love..

Monday, October 28, 2013

Unpredictable Monday that Blues

Uols semua sihat??.. i sihat alhamdulillah. ceh macam tulis surat cinta sehhh. hihihihi.. apapon hope everything is ok insyaallah... i agak sibuk sedikit tapi masih boleh control lagi.. tapi lunch dah terlajak tak perasan lansung dah masa rehat... since dah lambat so i decide tapau je lunch kat Cafe bawah my office je... just had a small and quick lunch… konon diet sangat… lallalaa… really hope dapat cecah berat yang di idamkan dan harap berjaya kali ini… Gambattee!!! Bila berat badan mula bertambah mula laaa rasa tak best… pakai baju pon dah rasa sendat, ketat and macam-macamlah.. so kena take action cepat-cepat before its too late… Terpaksa laaa jaga badan nanti baru en somi sayang kihkihkih… nothing much pon I just jaga pemakanan dan sikit-sikit jeee beriadah.. Alhamdulillah setakat nih Nampak bersemangat tak tahu lah esok lusa… semoga diriku terus bersemangat demi kehidupan yang lebih sihat insyaallah.. 

So talking about Unpredictable, susah nak cakap now days macam-macam hal dan yang pelik-pelik dah pon berlaku.. Cuma kesedaran dalam diri jek kurang... siapa yang bole meramal apa yang nak jadi coz everything is Unpredictable… kita bukan Tuhan.. Kita bukan special sangat boleh tahu apa yang nak jadi.. tapi apapon kita tetap kena berhati-hati. Manusia pun dari dulu kini dah selamanya tetap sama tapi tak serupa.. dalam hati kita tak boleh nak baca. Siapa mereka atau diri mereka yang sebenar ataupun apa perasaan jauh dari dalam. Selagi kita tak berkawan dengan seseorang itu selagi itu kita takkan kenal hati budi dia dan juga kita memang takkan tahu the true colors of the person itself. 

Life is Unpredictable. Sometime its hard and even hurts… sometimes its good and positive but sometime its bad. Hati-hatilah dalam melakukan sesuatu… kita tak tahu siapa pun musuh kita.. dan kat mana-mana pon ada.. kadang-kadang kawan baik pon boleh jadi musuh kita… ye lah manusia boleh berubah bila-bila masa.. now days orang sanggup buat apa sahaja demi matlamat tercapai.. kadang-kadang life style yang buat now days manusia cepat hanyut… ada yang sampai sanggup biarkan maruah tergadai. Hope kita tak macam tu lah… even ada yang sanggup nak menjatuhkan orang lain demi pangkat ataupun darjat… ya Allah mintak jauh dari semua yang tak baik dan negative.. 

Mintak semat dihati moga diberi kekuatan dan dijauhkan dari perkara-perkara yang memudaratkan diri serta keluarga. Semoga kita semua sentiasa dilindungi… semoga juga diberi pemimpin yang hebat, yang baik, yang soleh supaya dapat meminpin kita semua kejalan yang redhai olehNya insyaallah. Disebabkan life nih unpredictable so baik kita jaga apa yang patut… especially mereka yang kita sayang… parents kita tuh sementara ada nih lahh kita kena jaga.. kita tak tahu bila ajal kita. Bila-bila masih Allah swt boleh tarik segala-galanya sekelip mata…  paling penting life is about to choose… so pilihlah yang terbaik untuk diri dan serta keluarga….


my Monday that Blues...
^__^ 
with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Use your voice for kindness, your ears for compassion, your hands for charity, your mind for truth, and your heart for love."

Sunday, October 27, 2013

When 3 blogger meet up and unite!!


Mulanya hanya kawan-kawan ngomen and blog walking and reading.. n now dah jadi bff gitu... im not blogger tegar pon.. just spend my free time menulis dan membaca dan inilah hasilnya... sekadar menghabiskan masa ala-ala baca novel gitu.. Cik Fida nih padai cari side income sama laaa macam si Linda tuh.. jual pelbagai pakaian, barangan, and many more.. if want to know korang kena laaa blog walking kat blog depa.... cik Fida baru balik jepang... dan bawak balik beberapa barangan untuk dijual.. macam biasa i dah terjebak... ehhehe... dpt laaaa handbag satu... harga berpatutan ;) comel sangat sampai tak tido malam pikir nak decide nak beli ke tak... now dah tenang... ehehheheh...  Cik Linda pula dpt kain cotton dari Fida purely from japan gitu....Cik Fida juga pakar buat Pavlova tau... sedap okeh..seriously menjilat jari.. nak wat aksi jilat jari malu sebab almaklum laaa semalam baru pez time jumpa gitu... takkan pez time jumpa dan nak wat tak senonohkann.. tapi kids tak dapat dibendung.. makin lama makin menjadi.. tak keruan i jadinya..
 

Fida, me and Linda

Wajib camwhore sebelum pulang ke kepompong masing-masing... kihkihkih.. cik Fida nih kuruih bebenor.. tapi still rasa diri tuh demok.. haihhh.. kalau myself nih ye lahh kannn... shape dah lari merata tempat.. apapon sekarang nih tengah semangat nak slim macam Fida jugekss... GAMBATEE!!! kata orang Jepang... layankan.. klu salah ejaan harap maafkan.. so ni lah dia bila kami bertiga meet up.. kepoh... havoc!! riuh rendah... anak-anak pon sama riuh.. yang penting cik Fida dah jamu kiterang mamam PAVLOVA.. if korang nak rasa kena la order ngan Cik Fida... if uols nak rasa homemade blueberry  cheese cake or lain-lain rasa pula sila order dengan Cik Linda.. Click je kat nama derang kat atas tuh for more info..so this is it.. sampai sini dulu my another Sunday Blabbering...

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Prayer is one LITTLE thing that can do many BIG things."
 

SuperBike VS Easy Rider





Masing-masing ada kelebihan.. Superbike best speed dia tak yah cakap laa kan memanglaaa kan POWER sesangat.. tapi kena dok menonggeng  tu yang I lemah gemalai… Superbike nih memang sangat style.. cool and look young sangat!!.. tapi tak rasa penat ke duk betenggek lama-lama??.. dunno laa nih apa yang I rasa.. both I dah penah naik.. superbike memang nampak seksi.. for those yang suke speed yes superbike it is.. tapi I rasa superbike nih risky…. 

 
Easy Rider plak orag kata macam orang tua.. tapi entahlahhh my heart say easy rider better..  to me risiko kemalangan tuh kurang sikit. And easy rider nih rileks sket.. tak susah-susah nak menenggek..ahhaha… how I wish to own 1… maybe tak berapa nak stylo but seriously I just love it.. relaks and still maintain cool.. easy rider buat I rasa selamat…

Bunyi both bike yang boleh buat dada n our hearts beat really hits!!!.. memang best!!! Seriously I love the sound of both bikes… deborrrr dup dap dup dap!!!!…berhujung minggu riding bikes nih best kan...!! pagi-pagi or petang-petang memang rasa cool..

Keselamatan amat penting.. so bikers-bikers kat luar sana jangan lupa jaga safety... SAFETYFISRT. 
pakai jaket yang sesuai, kasut yang sesuai dan helmet yang sesuai.. ciri-ciri keselamatan amat penting..

Apapon pilihan I suke ajer… suke jadi pembonceng jerrr… teringin tapi I nak duk blakang ajer..
Pilihan si dia I pollow ajerrr… kuikuikui..

So apa kata korang!! Share okehh!! ;)

With lots of love
Me ;)

NoTe:  “Life isn't about having things to enjoy life. It's about enjoying life with the things you have.” -  Happy Sunday Loves!!

Friday, October 25, 2013

Wonder at Wondermilk

Had our Lunch here  

Wondermilk Citta Mall, Subang Jaya


  Place for kids to play and learn.. 
best kan!!
 

Their Signature Cup Cake was supernice!! 
 

When the bff unites ;) 
 
 

Just love the embience.. everything look super cute!!
  

The cute ladies
 

 Reading Free Megazine
 

My choice of the day.. Beef Sandwhich with Blackcurrent drink its Lunch set for RM 15
 

My Lucky No 5
 

Lovely!! 




Lepas makan as ussual cuci mata.. ^__^ 

With Lots of Love
me ;) 

Videos of my Phuket Trip

 
 

On the way back to Hotel 
the road are clean...


Flood at Patong Town 
 
 

Jungceylon Streets 

Next Trip Krabi perhaps?? hihihi 
will add on my wishlist for next trip insyaallah... 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Never let the things you want make you forget the things you have." - Happy Friday Loves!!

Thursday, October 24, 2013

My wordless Lunch of the Day!!


Beri laluan iklan kejap yeerr... 
im just done reading Mr Arrogant best !!! 
I Love it!! 
Sesekali berangan sambil membaca novel cinta ni menyeronokkan... 
Pengajarannya dari Novel ni adalah 
"Orang yang Bersabar Adalah Orang Yang Berjaya"insyaallah...
^__^

 

Hari ni i lunch kat Vivo, Empire Shopping Gallery. 
Kat Subang jewwww...

amik port duk kat cermin..motiplahhh sangat kann


 Macam biasa lunch with my best fren forever.
 

  Kononnya kami on diet... tapi hakkkpui.. tekak nih beselera sokmo... 
tak mampu nak melawan napsu makan.. hehehe..
mine is Fish n chip cost me RM17.90
Lindanyer tuh lupa lahh pulokkk...  
Drinks we choose Tropical Swing.. 
sama ngan mood kami yang tengah swing abes nih hah!!! 
Total of my lunch and drinks tuh dlm RM 25
sama dengan disher yang Linda pilih tuh..
tak selalu pon lunch macam ni... sesekali jeee..
kalau selalu boleh koyak poket makk nehh... 
 The Food at Vivo nih sedap tau... uols kena try.. 

Thats all for now.. 
Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Worrying won't change the outcome, but a positive attitude changes everything." - Happy Thursday Loves!!

Monday, October 21, 2013

Spending My Sunday with My Mom


Like Seriously!! i dun really into a skin care... 
i nih jenis balik jek rumah i terus cuci muka pakai facial foam..
kalau rajin i gosok laaaaa apa tuh pelembab ke pe..itupon bila RAJIN..
if not i terus tido or what eva laaaa or even continue house work... 
sesekali bila rajin tepek laaa mask ke pe.. tapi tuh pon boleh kira setahun brapa kali..
after di bebel oleh my mom... n yes i redho duit terbang laa khennnn... 
but my mom kata pakai cermat-cermat boleh tahan for a year.. 
so oklaaa kan kadang kena laaaaaaaaaaa invest.. 
my mom kata takut nanti banyak wrinkles and jeragat akan menjelma bila umur semakin meningkat.. 
masa tuh nyesal tak sudah mama kata laaahhh
so there u go.. niat nak bali make up set jee sebab tengah promo..
end up beli the whole set from skin care to make up..
tapi make up tuh i dah pau si dia lalallalalallalallaaaaaaaaaaaaa...
^___^ 


haaaaa make up set tuh siap dapat Bag kecik and besar tuh only for RM250
say WHAT!!!!! RM250 yahhh..
Christmas promo okehh... 
Rasa nak melompat bila dah dapat whole set.. 
ye laaa satu lip stick EL dah brapa beb... 
i jarang beli yang branded camni.. setahun sekali pon belom tentu.. 
make up branded biasa i pakai on special ocassion jeee... 
nak jimat kan.. yang pakai harian i just use silky girl.. 
^__^ 
 

  Love it alot !! 
Skin Care tuh setelah diracun oleh bonda and beauty consultant yang sangat baik dan friendly!!! 
sambil dia duk make up my face sambil bebel kat i macam mak tiri!! 

The End for my wordless weekend...

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "If you believe in it and it makes you happy, never stop fighting for it." 
Happy Monday Loves!! — drinking air suam.
 

Friday, October 18, 2013

Happy Lunch at Ikea Damansara


We had meatball for lunch

Lunch cost me not even RM 10

Syukur Alhamdulillah 

we are so full.. 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Fear ends when faith begins." 

"Gravity" Preview Screening with Budiey


its a week ago but still i nak update.. 
my winning tix.. 
rezeki twit twit sama budiey.. 
watch movie "Gravity" with Celebrity
 

Ni la Budiey!! 
 

tau sapa tuh kan kan 
Jihan from Raja Lawak.. 
 
 

Shafiq kot nama dia 
ngeeeeeeeeee... :D
 

Isma ;) 
 Comel gitu kakak Tomok
 

abeskan masa taking photo with 
GHOST 
 

mampu??


Si dia yang Setia Bersama tatkala suka duka..

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Everyone has a best friend during each stage of life. Only a precious few have the same one."

My Final Day Phuket Trip another wordless...

 
our Comfort Zone Ibis Hotel 
Love the Rain Coat!! 
hikssss!!
 
 

Our Ride Tuk Tuk Tuk.. 
   

Geng Rempit Phuket gitu... 
Comel jeeee


Another New Best Friend  ;)
Phuket HRC 


Wajib HRC okehh


Peace Yawwwwwww...


New BFF
Patong Beach  

  
My life partner in action lol 
love the way he carry my HB
hihihi... 


Phuket International Airport


Smoker yang Happy!! 


 

having a safe flight
alhamdulillah..



Thats all about my Phuket trip 
 with lots of Love 
Me ;) 

NoTe:  "The world is full of nice people. If you can't find one, be one." - Happy Friday loves!!

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun