hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Sunday, October 27, 2013

When 3 blogger meet up and unite!!


Mulanya hanya kawan-kawan ngomen and blog walking and reading.. n now dah jadi bff gitu... im not blogger tegar pon.. just spend my free time menulis dan membaca dan inilah hasilnya... sekadar menghabiskan masa ala-ala baca novel gitu.. Cik Fida nih padai cari side income sama laaa macam si Linda tuh.. jual pelbagai pakaian, barangan, and many more.. if want to know korang kena laaa blog walking kat blog depa.... cik Fida baru balik jepang... dan bawak balik beberapa barangan untuk dijual.. macam biasa i dah terjebak... ehhehe... dpt laaaa handbag satu... harga berpatutan ;) comel sangat sampai tak tido malam pikir nak decide nak beli ke tak... now dah tenang... ehehheheh...  Cik Linda pula dpt kain cotton dari Fida purely from japan gitu....Cik Fida juga pakar buat Pavlova tau... sedap okeh..seriously menjilat jari.. nak wat aksi jilat jari malu sebab almaklum laaa semalam baru pez time jumpa gitu... takkan pez time jumpa dan nak wat tak senonohkann.. tapi kids tak dapat dibendung.. makin lama makin menjadi.. tak keruan i jadinya..
 

Fida, me and Linda

Wajib camwhore sebelum pulang ke kepompong masing-masing... kihkihkih.. cik Fida nih kuruih bebenor.. tapi still rasa diri tuh demok.. haihhh.. kalau myself nih ye lahh kannn... shape dah lari merata tempat.. apapon sekarang nih tengah semangat nak slim macam Fida jugekss... GAMBATEE!!! kata orang Jepang... layankan.. klu salah ejaan harap maafkan.. so ni lah dia bila kami bertiga meet up.. kepoh... havoc!! riuh rendah... anak-anak pon sama riuh.. yang penting cik Fida dah jamu kiterang mamam PAVLOVA.. if korang nak rasa kena la order ngan Cik Fida... if uols nak rasa homemade blueberry  cheese cake or lain-lain rasa pula sila order dengan Cik Linda.. Click je kat nama derang kat atas tuh for more info..so this is it.. sampai sini dulu my another Sunday Blabbering...

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Prayer is one LITTLE thing that can do many BIG things."
 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun