hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, October 21, 2013

Spending My Sunday with My Mom


Like Seriously!! i dun really into a skin care... 
i nih jenis balik jek rumah i terus cuci muka pakai facial foam..
kalau rajin i gosok laaaaa apa tuh pelembab ke pe..itupon bila RAJIN..
if not i terus tido or what eva laaaa or even continue house work... 
sesekali bila rajin tepek laaa mask ke pe.. tapi tuh pon boleh kira setahun brapa kali..
after di bebel oleh my mom... n yes i redho duit terbang laa khennnn... 
but my mom kata pakai cermat-cermat boleh tahan for a year.. 
so oklaaa kan kadang kena laaaaaaaaaaa invest.. 
my mom kata takut nanti banyak wrinkles and jeragat akan menjelma bila umur semakin meningkat.. 
masa tuh nyesal tak sudah mama kata laaahhh
so there u go.. niat nak bali make up set jee sebab tengah promo..
end up beli the whole set from skin care to make up..
tapi make up tuh i dah pau si dia lalallalalallalallaaaaaaaaaaaaa...
^___^ 


haaaaa make up set tuh siap dapat Bag kecik and besar tuh only for RM250
say WHAT!!!!! RM250 yahhh..
Christmas promo okehh... 
Rasa nak melompat bila dah dapat whole set.. 
ye laaa satu lip stick EL dah brapa beb... 
i jarang beli yang branded camni.. setahun sekali pon belom tentu.. 
make up branded biasa i pakai on special ocassion jeee... 
nak jimat kan.. yang pakai harian i just use silky girl.. 
^__^ 
 

  Love it alot !! 
Skin Care tuh setelah diracun oleh bonda and beauty consultant yang sangat baik dan friendly!!! 
sambil dia duk make up my face sambil bebel kat i macam mak tiri!! 

The End for my wordless weekend...

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "If you believe in it and it makes you happy, never stop fighting for it." 
Happy Monday Loves!! — drinking air suam.
 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun