hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Sunday, October 27, 2013

SuperBike VS Easy Rider





Masing-masing ada kelebihan.. Superbike best speed dia tak yah cakap laa kan memanglaaa kan POWER sesangat.. tapi kena dok menonggeng  tu yang I lemah gemalai… Superbike nih memang sangat style.. cool and look young sangat!!.. tapi tak rasa penat ke duk betenggek lama-lama??.. dunno laa nih apa yang I rasa.. both I dah penah naik.. superbike memang nampak seksi.. for those yang suke speed yes superbike it is.. tapi I rasa superbike nih risky…. 

 
Easy Rider plak orag kata macam orang tua.. tapi entahlahhh my heart say easy rider better..  to me risiko kemalangan tuh kurang sikit. And easy rider nih rileks sket.. tak susah-susah nak menenggek..ahhaha… how I wish to own 1… maybe tak berapa nak stylo but seriously I just love it.. relaks and still maintain cool.. easy rider buat I rasa selamat…

Bunyi both bike yang boleh buat dada n our hearts beat really hits!!!.. memang best!!! Seriously I love the sound of both bikes… deborrrr dup dap dup dap!!!!…berhujung minggu riding bikes nih best kan...!! pagi-pagi or petang-petang memang rasa cool..

Keselamatan amat penting.. so bikers-bikers kat luar sana jangan lupa jaga safety... SAFETYFISRT. 
pakai jaket yang sesuai, kasut yang sesuai dan helmet yang sesuai.. ciri-ciri keselamatan amat penting..

Apapon pilihan I suke ajer… suke jadi pembonceng jerrr… teringin tapi I nak duk blakang ajer..
Pilihan si dia I pollow ajerrr… kuikuikui..

So apa kata korang!! Share okehh!! ;)

With lots of love
Me ;)

NoTe:  “Life isn't about having things to enjoy life. It's about enjoying life with the things you have.” -  Happy Sunday Loves!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun