hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, October 30, 2013

Mee Rebus Cawangan Masjid India


Lokasi : Restoran Jamal, Kelana Jaya. Depan Wisma FAM

Hebat tak nama mee rebus nih??? nak tahu sedap ke tak?? korang terailah sendiri.. Tekak gossipgurl hari nih kata kureng tahap melampau dik kerana rasanya telah lari kelaut china selatan!! 

Luckily we had kuew teow goreng at first.. and we ordered me rebus to share 3 of us... because masa lunch panjang lagi so try laaa dishes mana yang best lagi and share... but the taste is really turn us down. Terpedaya dengan nama glamor Mee Rebus Cawangan Masjid India. Hamekkkk ko... kuah pon dah cam kuah kurma... kihkihkihkih... lawak-lawak... rasa dia macam nak pengsan... isk tapi tekak manusia nih rasa lain-lain... mana tau korang rasa sedaplahh pulokkk kheeenn... tapi trylahhh k... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D 

ehhhh lagi satu kat restoran nih juga ada jual pau tau... tapi perut dah penuh so belom terai lagi... yang paling unik ada kuih pau nama Pau Sambal Petai!!! hahhhhh ko mampu wat pau sambal petai?? kalau teringin boleh laaa ke Restoran tersebut... lalalallalalalalaaaaaaaa... 

Selamat mencuba!! 
with Lots of Love 
Me ;)

NoTe: "Without humor, life is boring. Without love, life is hopeless. Without God, life is impossible."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun