hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, November 16, 2012

Gelagat

Salam sejahtera to all..



This picture above is making me learn something... Terlalu banyak I pelajari dalam hidup ni termasuklah dengan berjumpa dengan pelbagai jenis manusia... pelbagai juga ragam manusia... I redha... bukan I nak aibkan orang... tapi orang ataupun manusia itu sendiri yang mengaib diri mereka sendiri.. I've even told my mom n ask her view about it.. but then again my mom said let it be..  n then dun ever put ourself the same level with them... we are all human being..  n yes thank god siyesly that we all have the lovely people around to give the best support no matter how bad it is.. but still deep down yes I still feel bad.. with this kind of people and attitude nothing much I would say thank god im not them..one more thing kerana ada orang yg macam gini lah juga yang buat kita lebih berjaya dan kuat semangat.. kerana mereka ni lah juga kita bangkit... kita makin hari makin kedepan... makin maju kita kehadapan... dan mereka pula masih dibelakang dah masih mencari arah tuju tujuan kehidupan masing-masing... syukur kita semua diberi didikan yang sempurna oleh ibu bapa kita.. tahu menilai mana yang baik n mana yang buruk... mom oso said that orang yang selalu menyakiti hati orang lain dengan niat yang memang untuk menyakiti mereka adalah syaitan... mereka juga syaitan yang berbajukan "kawan"... semoga Allah swt lindungi kita dari orang-orang berniat jahat dan zalim.. my hubby said that biarlah... biar org buat kita... kita buat bodo jer.. janji apa yang kita buat kita ikhlas.. biarkan jer... biarkan ia berlalu bagaikan debu...

With lots of Love 
Me ;) 


No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun