hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, December 5, 2012

Hello....

Hello.. and hi and Assalamualaikum... 

sorry uolss lama tak update... 
i blogging  ikot mood... 
so yes mood i ni swing sikit lately ehhh silap bukan lately tapi selalu hahaha... 
hormon kot.. anyway i hope all of you out there semua sihat-sihat belaka... 

so what's up yahh!!! last i wrote on my blog is on 16 November 2012 kannn... 
so not so bad lahhhh... tak laaa lama sangat kannn berbanding dulu masa tengah preggy... 
masa preggy my no 4 memang tak da masa lansung... sebab morning sick yang keterlaluan.. 
but now si kenit dah 1yr 4 mth... dah berlari dah pon... but still i have a very limited time to do my hobby...

well, here goes... im sure uolss believe in karmakan...
"What goes around.. Comes Around" things happen for a reason... 
Allah tu maha kaya dan maha mengetahui apa yang tersirat dalam hati setiap hambanya... 
same goes to this "Rezeki, Ajal, Maut ditangan yang Maha Esa" 
we are all believe on that... thanks to Allah swt... diatas rezeki dan apa yang ada disekelilingku...
adalah yang pasti orang-orang yang kita amat sangat ada disisi dan terus memberi sokongan padu.. ;) 
tak ada apa lagi yang ku harapkan... 

Setiap yang hidup juga pasti akan mati... haihhhh apa tahhh i meraban pepagi nih... 

k uolss nnt i update some photos my trip with Marie Claire kat JPO, my annual dinner and Dinner jazz nite...  
korang tunggu tau.. 
take care n have a great day... ;) 

with lots of love 
me ;) 






No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun