hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, November 7, 2013

My Lunch of the day



Lokasi : Restoran Jamal Mohamed << Click for location

Berhadapan Wisma FAM, Kelana Jaya  

Port Retis katenyerrrr

This is my Lunch

Penang Kuey Teow FAM  gitu

sedap tapi kering skit..

Penang Kuey Teow  for RM 5.50  (Big Plate)


Tak Lupa, i dah kata kan i nak try Pau Sambal Petai 

and i did it..

 Nampak list tuh Macam-macam Ado Siap Harga!! 

Yang jual nih pakcik melayu kito!! 


 Cantik dan Gebusssssss 

tapau for Tea Time

Konon-konon 



i tapau satu pau sambal petai and satu lagi pau coklat... 
harap boleh kenyang sampai esok !!

 Belum Tea Time lagi tapi sebab tak sabar nak update uols 
so i rasmi dulu rasa pau sambal petai tuh... 
memang ada petai ngko... tapi sedaplah.. 
nampak tuh petai bersepah.. tak kudukut..
kalu nak makan rasa kena make sure tak der meeting 
or make sure ada chewing gum yang boleh hilangkan bau napas.. 
kang satu opis bau petai...
kihkihkih... tak dapekkk den nak nolong...
Pau Sambal Petai ni adalah sangat RARE
Repeat RARE ya frens..!!
apapon uols kena try... memang yummy pau ni.. 

with Lots of Loves 
me ;) 

NoTe:  "You can't change how people feel about you, so don't try. Just live your life and be happy"

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun