hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, November 25, 2013

My Lazy Weekend

 Cik Meera   

weekend uols gi mana?? i tak gi mana duk umah do my spring cleaning... 
cuci toilet... kemas baju... buang habuk... 
buang banyak sampah... 
ehehehhhe.. 
malam jek kuar sekijap.. 


Bemalasan dirumah with kenitsssss- kenitssssssss..
 

Cik Meera lagi macam Comel jerr.. 
 

Cik Tyra n Cik Piya bermasalasan.. 
  

I beli ni dah lama tapi weekend ni memang ada banyak free time.
so baru nak explore.. 
Cable HDTV untuk Samsung mobile.
Gempak sehh!! 
its RM 40  
actually bende nih Note III pon boleh pakai.. 
beli kat kedai Pak Ustaz.. 
 

Nampak tak En hubby dan konkerrrr.. 
amik laaa amik laaa... men game pepuas.. 
siang malam main game haihhh..
peh ni klu ujan turun astro tak leh pakai...
apa lagi boleh laaa layan apa yang patut 
dari handphone terus ke tv... 
nak surf internet tengok you tube pon layan ni... 
agagaggagagagaa...
 

cara nak sambung haaa cucuk situ..
 

Cik Mia teruja duk tuc tuc kat screen tv.. dia ingat boleh touch screen macam kat hp.. 
hahhahahahhahaha.. 
 

spring cleaning rumah cari medal maraton dalam kotak untuk digantung.. 
rasa macam banyak jekk.. rupenyer cikit jeee.. 
perasaan sangat.. 
puuuuiiii.. 
 

Malam i kuar kejup ngan en hubby n sis in law.. 
Uptown Kota Damansara.. 
My SIL nak jalan-jalan so bawak laa dia terjah UKD ni.. 
 Tapi Smootie nih memang smootie sangat-sangat!!! 
sedap...
Berry Bliss pilihan i... 
korang kena try!!
 

Nama gerai Butterfly Exotic Drink.. 
 kat Food Court.. tengah-tengah jerrr.. 


Harga sangat-sangat berpatutan ;) 
 

  Tako Tao RM 4.80 sahaja per set.. 
sedap jugak!!


Ada kedai sports attire yang original tapi ada reject sket.. still harga berpatutan... 
 

Bersungguh kat kedai tuh cari seluar berejam sehh... 
tapi haiihhhhh tak jumpe yang melekat dihati... 
 

ni la kedai jual baju Hand Phone murah-murah jewwww...
Any accecories murah boleh dapat kat kedai ni.. 
kabel HDMI, power bank, charger, screen protector segalalah yang berkaitan dengan hand phone.. 
berdekatan dengan Uptown Kota Damansara.. 
silalah ramai-ramai terjah.. 
jangan malu-malu.. 
 

Keesokan harinya on My Sunday ada Carnival berdekatan dengan rumah.. 
panas menyengat mata... duk tak sampai setengah jam.. 
i terus balik... lepak umah sampai lebam.. 
 

Gambar ni je mampu nak amik... 
paneh yang boleh menyebabkan migrain... 
balik umah pon still rasa kepala berdenyut kerana panas terik.. 

 there u go my Lazy Sunday.. 

with lots of love 
me ;) 

NoTe:  "You are blessed for a reason. Use your blessings to bless others."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun