hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, November 11, 2013

Graduation Night Nov 2013



Location : USJ 20

Date : 9 Nov 2013

 
Sampai terus cari Cik Piya pastu tekejut tengok dia.. 

Ya Allah swt... my heart says "Besar dah dia, nampak matang" 

she is 9 years Old and she dance with 11 and 12 years Old

Before the nite. 

Cik Piya: Mama nak inner.

Mama: Nak buat apa?? 

Cik Piya: nanti nak kena pakai baju macam langsir.. 

Mama: Biar betul Piya.. 

Cik Piya: ye maaaaa macam langsir.. 

my self saying what ever laa Cik Piya OOiiii... 



 She loves to dance but dia sangat pemalu orangnya.. 

kalau dia menari depan i.. 

dia akan terhegeh-hegeh gelak-gelak.. 

tak serius okehh!! 

tapi ni laaaaa hasilnya... 

Mama proud of you sayang!!

Tarian Canggung sebelum Penyampaian Sijil Graduasi 




Geng Tariang Canggung

Im a proud Mother 

@___@


 Cik Tyra and Nureen the BFF


Cik Piya and her BFF 


Look their height almost same as me




Cik Tyra


Cik Tyra 

Graduation Night

Result belom keluar lagi.. 
i yang nebes..
This Thursday it is.. 
Apa pon mama will always proud of you..
Budak-budak zaman sekarang dengan zaman kita dulu-dulu jauh berbeza..
Sekarang Darjah 6 pon ada Graduation and plus ada ala-ala prompt nite giteww..
ke i yang ketinggalan zaman... haihhh m so outdated..
Graduation night depa siap ada artis jemputan!!
Hebat!! 
Teruja plak.. ehehhee..

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe:  "Faith is knowing and believing, not wondering and doubting."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun