hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, November 14, 2013

Lunch of the day at BuBBa Gump, Citta Mall


  i had this.. tapi dah lupa nama dia.. 
its Fish yang di grill & Shrimp too 
sauce dia pon sedap..
Sedap Sangat okeh... 
sampai licin pinggan tuh.. 


  Cik Piya had Pasta Beef Minced Sauce 
Sedap!! her favourite.. like always..


Ni tak ingat nama dia 
its ayam goreng masam2 sket..
tekak kata kureng sket ayam ni sebab kerass..
susah nak chew..

 

BFF Choice ni sedap.. still lupa nama apa.. 
its ayam goreng yang sedap kot.. 
hahahhaha
 

Lunch Treat lepas collect result UPSR.. 
  
  
Suasana Bubba Gump.. 
Menarik dan Rileks.. 
Kids pon Happy..
Waiter pon very nice and friendly 


Happy Kids 
Perot Kenyang Hati Riang 
^__^ 
 

Suka Ambience yang nampak sangat cool
 

  Stop Forrest to stop the waiter.. 
good idea don't you think?? 
creative!! 

Penat dari pagi sampai tengahari tunggu result UPSR terubat dah.. 
Perut pun dah isi dengan makanan yang best dan istimewa hadiah untuk kids.. 

Korang kena rasa Smoothie Run Forrest Run Sedap Giler...

Lupa nak info kat uols... 
Kid Eats Free when you order main course.. 
1 main course dapat 1 Kids Eat Free
10% Discount for Bubba Gump Merchandise When you Dine in
^___^

Thats all for today.. dah penat... nak rest... 
rasa hari ni macam hari Jumaat 
Padahal baru Khamis.. 
Esok pulak k .. 
Till Then..

with Lots Of Love 
me ;) 

NoTe: "When life gets you down, just look up and realize how beautiful it really is."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun