hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, November 13, 2013

LaDAPUR !!

 
 Location: Seksyen 7, Shah Alam

Uols penah dengar tak Restoran LaDAPUR nih?? 

If penah tolong kongsi. 

Actually i nak promo kat uols. tapi macam mana nak promo i tak tahu sedap ke tak?

Belom pernah lagi terjah LaDAPUR ni. 

tapi namanya yang agak unik dah buat hati ni terpanggil-panggil. 

insyaallah weekend ni.. 

LaDAPUR nih di ushakan oleh En Arif. Ex Practical student di kantor i. 

Agak teruja sangat bila terdengar dia dah jadi businessman.

Harus support adik-adik kita yang dah berusaha keras demi mencapai cita-cita. 

I belom pernah cuba. But ada yang opis mate i yang dah cuba and the feedback is so good. 

Katanya sedap dan menjilat jari... 

oohoooiiiiii teruja sangat dah ni tak sabar nak tunggu weekend..!!

 

If Uols nak tahu pizza dan pasta nih dimasak oleh ownernya sendiri En Arif. 

Dia belajar memasak dan buat dowh di New York. 

Hebat tak!! Masak sendiri okeh!! Wow!! 

im so excited!! 

so jom beramai-ramai, bawa keluarga dan rakan-rakan. 

kita cuba Terjah restoran LaDAPUR!!!

with Lots of Love 
me :) 

NoTe: "Forgetting people who hurt you is your gift to them; forgiving people who hurt you is your gift to yourself." - Happy Wednesday Loves!!

korang takkan tak tahu mana nak dapatkan pau sambal petai rare??
cepat-cepat browse, google around, and blog hop okeh!! ;)  

4 comments:

  1. mun pun xpernah lagi singgah sini..baru lagi ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yurp baru lagi nih mun.... nnt kita try sama2 k... ;)

      Delete
  2. Tak pernah dengar pun namanya tapi memang rajin ke Shah Alam hampir setiap hujung minggu jalan-jalan cari makan. Kena masuk dalam senarai ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes kena cuba!! saya pun dah teruja sangat.. plus nak support usahawan muda ;) if bagus, sedap dan lazat, boleh tolong buat promo.. ;)

      Delete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun