hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, November 18, 2013

My Sunday at Alamanda Putrajaya


Not so in the mood pon to take photos.. 
but adik yang buat sales kat Famous Amos ini insist nak amik for promo 
and suruh i like FB Famous Amous. kot terpilih untuk 
Happy 30th Annivesary Famous Amos
saja tolong adik sales girl ni buat promo
tapi memang cookies kat Famous Amos nih my favorite!! 
Sedap woooooooooooooo..
Crunchie and Yummy too...


Eh mana lagi sorang kenit..??
lagi sorang kenit tuh penakut dengan main yang boleh bergerak sendiri..
dia takkan berani walau bende tuh cute macam mana skalipon.. 
kecuali kalau mama dia naik sekali... 
owhhh maap mama tak muat.. 
mahahhahahhahah.. 
amponnnn.. 
 

Cik Piya nih hantu Camwhore.. 
ok my Sunday dari petang sampai malam kami lepak and jenjalan je kat Alamanda.. 
Alamanda nih tak penat sangat sebab tak berapa besar macam One Utama atau Midvalley.. 
i pon memang suka shopping mall yang tak berapa besar.. 
senang nak jalan dan tak penat.. tapi Alamanda macam-macam ada.. 
Parkson and Aeon pun ada.. 
Barang-barang berjenama pun boleh tahan.. 
Apapun i pilih.. 
^__^ 

Roti Boy pon ada... Favorite Cik Piya.. 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "A smile is a curve that sets everything straight."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun