hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, November 27, 2013

Kisahnya semalam dan hari ini...


Semalam lunch kat Wonder Milk, Citta Mall lagi.. 
My Lunch set of the day RM 15 only 
 

Her Choice... Tuna Pasta sedap!! 
 

Petang i balik sedikit awal sebab i g amik keta kat workshop.. 
sempat laa bawak kenitsss pusing-pusing taman.. 
^__^ 
happy betul dia.. 
 

nak amik gamba jek cepat jeeee posing... 
 

3 nih je mampu bawak sebab i bawak kenitsss nih naik Cik Scoot Merah.. 
 

Posing Drama tuh wajib 
^__^ 


dah magrib balik umah posing lagi selagi mampu.. 
 

  Mom and Dad baru balik shopping.. 
Fetch my parent kat LCCT malam tadi.. 
my mom beli jacket winter tuh for her next trip.. 
i mampu posing je dengan jacket mama tuh.. 
bila nak jalan lagi tatau bile... 


Mama kata shopping kat Medan murah... 
Fridge Magnet wajib 
 

Wallet comel buat dari kain Batik.. 
whole set of 10pcs RP100000 only.. 
 

Baru sampai...terus selongkar bag.. 
mama kata wajib pegi explore Medan, Indonesia.. 
Cantik dan barang macam kain, baju and macam-macam lagi memang murah kat sana.. 
ala2 saudagar kain gitu.. 
 

 Hari ini my Lunch of the day.. 
cost me RM 9 


Pau Sambal Petai yang Wajib.. 
makan pau nih macam melting in the mouth.. 
 
Close up cikit... 
sedap gile from Barbarian Grill


Dapat kad kawin hari ni bersama setem Rare... 
 and Duit tuh tadi baru tukar kat Bank.. 
Koyak into half.. 
another half hilang... but thanks God dapat tukar kat Bank.. 
lenkali duit koyak jangan nak terus buang je k..
bagi kat i... bagi i buat koleksi duit koyak.... 
ecccehhhhh.. :P 

dats all for today.. 
nak balik my Cik Mia tak sihat.. 
till then uols.. 

with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Sometimes the best thing you can do is not think, not worry, not obsess. Just have faith that everything will work out for the best."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun