hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, May 29, 2015

Sleepy Friday

Assalamualaikum and Selamat Sejahtera.. 
buat apa tuwwwwwwwwwwwwww......?? hihihihi... i sedang menahan mata dari ketiduran... 
Hari ni dari pagi sampai tengahari maaaaaakan jer... 
hakak-hakak hopis ai asik jamu makan jek... alhamdulillah rezeki.... 
Jumaat biasa ada jer yang akan bawa juadah untuk dikongsi bersama.. 
TGIF weeehuuuu...
Jimat duit poket rini... ngehngehngeh..
Thanks hakak-hakak dan juga kekabang yang membawa juadah hari ini.. 
Semoga panjang umur dan murah rezeki... aminnnnnnnnnnn.. 
i lebiu veli much!!!! hikhikhikk... 


Perjalanan ke pejabat pagi tadi dah mula lengang... maybe sebab dah ramai mula bercuti... 
tapi sekolah yang start cuti... bukan kita yang keje ni... huwarrrrrrrrrr bestnya zaman persekolahan...
winduuuuuuuuuuuuuu.... next week nih cuti 2 minggu bestnyaaaaaaaaaa huhuhuhu.. 
kita yang keje haruslah bekerja seperti biasa ya... huwarrrrrr... 
i ok jerrrr tapi seronok laaa kiddos pagi petang siang malam boleh layan tv.. 
segala chanel yang best-best layan laaa puas-puas.. 
kalau boleh makan tido segala depan tv... ehehheheh... 
kita yang bekeja plak enjoi jugak gi keje nanti... enjoi jalan lengang..
wehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... (sedapkan ati) 


My Choice semalam total sekali dengan drinks dalam RM 25..
Semalam i lunch di Jaya Grocer, Empire Shopping Gallery, Subang Jaya.. 
actually i selalu sangat ke Empire tapi sesekali je makan kat JG. Agak pricy so tak leh makan selalu...
hehehehehe... kena jaga budget nanti budget lari.. 
overall memang sedap.. i love it much... 
its Roasted Chicken Cream Cheese... 
portion untuk sepingan ni yaa boleh share 2 orang...
sila jangan tamak... seriously sedap... 
unless if perut korang macam tong gas.. miahahahhahha.. 


Pilihan my fren... bezanya cuma dia side dish whip potato.. 
wahhhhh siap laa kalori ai babe... 
huhuhuuu... semangat betul kalau bab mencekik..
tapi tak pe.. nanti i pi laaa jogging 6 km... 
wahhhhhh verangannnnnnnn sangat pi jogging... kikikikikiki..  
1 km pun belum tentu i mampu mahahhahahahhah.. 
sekarang dah la tak berapa nak rajin g beriadah.. 
huwarrrrrrrrrrrrrrr.. 
mana tak bam bam bam bammmmm... 
geng semua geng makan jeeeeeeeeeeee aduuuuuuhhhhh... 
tak pe lahhhh puasa dah tak lama... 
layannnnnnnnnnnnnn...

ok sampai sini dulu rentetanku .. 
Have a great weekend!! and Happy School holiday!! 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Note: "You have to fight through the bad days in order to earn the best days."

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun