hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, May 6, 2015

Lunch Hour Happy Hour

Assalamualaikum and Selamat Sejatera

Sekian lama mendiamkan diri so now i baru nak buat comeback ecececcececececeeee.... 
Tetiba bajet retis uols nak buat comeback bagai... sila muntah... 
Hari ini i lunch kat Citta Mall jaa.. paling dekat and mudah untuk mencari parking... 
Paling best parking tuh biasalahh kalau boleh nak depan kedai and jalan kalau boleh nak selangkah jer.. 
Uols rasa ?? Dapat ke?? tapi i kalau lunch ngan miss universe diva gitu wajiblaaaaa dapat..
ehehehehheehh kau ada?? aku ada?? mahahahah ok abaikan... 

So hari ni kami memilih mencekik di Madam Lim's. 
Harganya agak lumayan dengan rasanya yang agak sedap.. 
Cuma biasalaaaa human make mistake mintak lain sampainya lain... 
Lunch hourkan tau laaa.. Nak kata ramai tak laaa ramai sangat..  
Lambat cikit tapi sempat laaa nak balik pejabat dengan riang ria... 

So ini menu set lunch ya... Menu yang buku tuh i tak snap... Banyak sangat.. 




kuih pun ada disediakan dan agak sedap juga.. 



This is My Choice of the day Beef  Kuew Teow Ginger.
Harganya RM 8.90 Sahaja okenggggg.. 

Sedap hingga menjilat pinggan.. walaupun tak jilat... 
tapi memang ada kick laaaa rasa dia... Pekena pulak dengan cili padi perghhhh sedap.. 
almaklum tengah lapoooooooooo semua pun sedap.. ehhehehe


This are the ambiance dalam restaurant Madam Lim's  
Sangat Neat kan... i like!!...
Mahu kasi brapa bintang yaaaaaaaaaaa... oklahhhh 4 bintangggggggggg... 
^_^  


ok yang ini entahlahhh kenapa.. sedap sangat kot #ehh... hahhaha.. 
sesekali dapat brain freeze... Thanks to Nema for this pic... 
i look tall... hihihihi.. 
  
i officially announced Opening Starbucks Coffee at Citta Mall.. 
hehhehehe i baru tahu jeee eheheh abaikan leeee itu perempuan... 

Sekian Laporan ini hari.. 
peh ni senyap balik untuk setahun.. 
hahhahahhahaha ok bai... semoga kita berjumpa lagi dilain masa dan ketika... 
wehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Note: Happiness is not something ready made. It comes from your own actions. - Dalai Lama

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun