hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, May 15, 2015

Makan-makan di Restoran Sup Masjid Subang

Assalamualaikum and Selamat Sejahtera semua..... 
sorrylah amik masa sikit nak menghupdate belog... konon bisi sangat.. hehehehhe.. 
ni citer trowback laaa yerr.. sebab citer semalam... 
Semalam i hikut hakak-hakak opis makan di Restoran Sup Masjid Subang.. 
Harga berpatutan sangat yaaaa adik kakok.. 
Harga tiada GST muehehehheh.. jangan mare.. tak leh gurau duk surau.. 
Lokasinya di Kampung Melayu Subang nearby Masjid sangat.. 
walking distance gitu sangat dekat.. 
kalau makan tak berenti wajib kena diazankan kat telinga..
mahahahhahahaha.. 


Pakcik yang pakai kupiah tuh dia owner kot... siap jenguk kiterang makan tengok abih ke tak..
Yang kelakar tuh siap tegur lagi... "wahhh habes makan yerrrrrr" 
adddoooooiii malu... nampak nau pelahap..


Tapi memang licin lahhh beb... huhuhuhuhu...
Masing-masing makan macam pirana... especially me... ehehehehe... 

Kedai tuh open air okayy... no ekon... 
so if ada plan nak makan kat situ make sure pakai baju nipis-nipis.. 
Yang jenis serap peluh.. atau pun standby tisu sekotak..
wat lap keringat.. 
Jangan fefeling diva pakai blazer plak...
kihkihkihkih.. 
i makan kat situ terasa kot peluh meleleh kat balakang ni... 
dah laaa sedap... peluh-peluh hirup Asam Pedas tuh.. 
Ikan fresh yaaaaaa boleh pilih sendirik... 



Asam Pedas Ikan Jenahak 


Telur Dadar 


Asam Pedas lagi Close up... 

Yang Tengah tuh kuah kaler kunin..
Ikan Patin Masak Tempoyak lupa nak close up gambo..


Sayur Goreng Campur close up... 
Segar.. pueh hati... 



Close out View Restoran.. 
Kedai biasa jaa tapi i suka sebab pakcik ownner tuh sangat friendly
Kalau datang waktu lunch serious penuh..
Walaupun ramai Servis mantap..memang laju.. 
Jangan takut kalau lambat masuk opis.. 
Kalau dekat ok laaa kalau jauh tuh kirim salam ajer wokehh...
agagagagagggaa... 
Total we ols makan untuk 6 orang RM 93 Sahaja... 
ok laaa sesekali makan sini then share-share.. 
Sama-sama rasa... Sama-sama kongsi..

Asam pedas terbaik!! 
Sedap dan tangkap leleh... 
huhuhuhuhuhu.. 

So Korang Nanti Cuba kay!! 
Chow sin Chauuu... 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Quotes of  the day: There's a way to do it better - Thomas A. Edison 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun