hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, May 7, 2015

Rezeki Jangan Ditolak, Musuh Jangan dicari

As Salam and Salam Sejahtera... 
Uols for sure laaa dah lunch kan kan kan... tak elok tau skip makan... 
lagi-lagi kita yang bekerja ni.. 
perlu makan walau sikit baru otak boleh berfungsi dengan baik... 
ecececcececceeeeeeee poyo jerrrr kennn.. padahal makan x healthy pon..
kikikikikiki... pengsan.. sekali sekala tak pe makan jerrr... bukan selalu .. ehehehee  
so rini iols ada lunch treat... we ols order set lunch from Wendy's 
My colleagues pi beli kat Sunway Pyramid uols... then mencekik kat opis.. 
Gigih okayyyyy.. boleh tahan sedap... my Choice Jr. Cheese Burger.. 
Sedap sehingga menjilat jari..
Alhamdulillah rezeki kami kongsi bersama.. 
lunch treat ni hasil kemenangan kami group perfomance "Sarung Most Wanted" 
for Family Day 2015 last week di Langkawi... Siapa sangka semua staff ada bakat terpendam... 


Lapar sangat sampai lupa nak snap gambar burger dalaman ehehheehe... sowiiii.. 

enjoy sikit tgk video ni yaaa... 
tolong jangan pengsan.... 
walau tak seberapa shownya yang penting kami semua happy.. 
Kami menang 1st place tau... huhuhuhu.. 


I punya part Opening jerrrr... gimik gitu... hehhehe.. short and sweet sweet jerrrr.. 
kalau suka silalah vote.. jangan malu-malu.. 
eceh perasan gituuu... kidding tau.. 


Tak sangka ada kakak sorang tuh bagi i gift dari jauh... cool... comel Fridge Magnet ni... rezeki... 
Thanks sebab selalu ingat kat saya mana saja akak pergi.. 
Akak tuh comel and memang awesome!!! i love you always!! 
Tot that really count with so much love... 
alhamdulillah... 

Sekian. 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Note: Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.- Marcel Proust

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun