hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, May 19, 2015

Rumah Selangorku

Assalamualaikum and  Salam Sejahtera.. 
Uols tau tak tetang Rumah Selangorku ni..?? 
If not let me citer sket k... 

16 Mei 2015, pada hari Sabtu lepas pada jam 9.30 pagi... 
ececceceeeee dah macam berita... 
hakhakhakhak... ok laaaa bolehhhh laaa jadi wartawan lantik sendiri.. ehhh..

Dah Jangan nak berangan sangat.. 

Bagi anak-anak muda yang bujang atau pun yang baru berumahtangga... 
Ini adalah peluang keemasan untuk korang yang belum memiliki rumah sendiri.. 
Sabtu yang lalu Majlis Pelancaran Rumah Selangorku telah diadakan di Bandar Saujana Putra (BSP), Selangor. 
YAB Tuan Mohamed Azmin Ali iaitu Dato' Menteri Besar Selangor telah hadir pada Majlis tersebut
Rumah/Pangsapuri ini harganya bermula dari RM180,000.00. 
Bagi mereka yang berkelayakan silalah ambil peluang ini untuk cepat-cepat mendaftar. 
Almaklum rumah makin lama makin mahal.
Cepat jer naik harga.. 


Jamuan makan dan aktiviti keriangan juga disediakan. 
Tapi pada hari majlis pelancaran tuh cuaca panas sangat.. 
walaupun ada khemah tuh still bahang masih terasa...
keringat menitik bagaikan gerimis..


Terlalu ramai orang yang hadir pada majlis pelancaran tersebut.
i rasa lebih baik uols jangan lepaskan peluang ini untuk memiliki rumah selangorku. 
Sama ada beli untuk sendiri, untuk masa depan ataupun untuk pelaburan. Terpulang. 
Hartanah kini semakin hari semakin mahal dan diluar kemampuan. 



Setelah mendaftar anda juga boleh terus menyemak status permohonan anda secara online. 
Segalanya dihujung jari gitu uols!!! 


Seriously penuh. Ramai yang hadir. 
Ramai yang tak ingin melepaskan peluang. 
Tak salah kalau kita mencuba. 
Mana tahu rezeki kita ada. 


Ruang dan rekaan Rumah/Pangsapuri yang agak tersusun rapi dan cantik. 


Keluasan Apartment lebih kurang 900 kaki persegi.
Agak luas bagi keluarga yang sederhana insyaallah.. 



Ruang Bilik Mandi juga agak luas.. 
itu perempuan sila abaikan... kikikikiki... 
itu perempuan mana pergi pun mahu bergambar.. 
kikikikikiki.. 

Untuk info lebih lanjut dan juga pendaftaran silalah ke laman web ini >> lphs.selangor.gov.my atau ehartanah.lphs.gov.my  

Semoga Berjaya Uols!! 

Lots of love 
me 
^_^ 

Note: "StopWishing, Start Doing"  

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun