hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 11, 2015

My Weekend with Mother's Day Special

Assalamualaikum and Salam Sejahtera.. 

Uols buat apa weekend? i tak der plan apa-apa.. segala main redah jerr...
Malam minggu i teman my pet sister pi makan tapi endup kami pi uptown Kota Damansara.. 

Ini hanya sebahagian barang tangkapan yang i dah beli.. 
Kedai Ustaz Phone Accessories sememangnya pilihan dihati..
Paling Murah!! 
Paling Ramai!! 
Paling Havoc!!!
Jangan lupa hanya Di Kedai Ustaz Phone Accessories di Kota Damansara.

On Sunday pula pula lepas i visit my Pak Ude. He had minor sugery on his arm.. 
and he is recovering..
Luckily tak serious sangat... Alhamdulillah
After visit lepak-lepak rumah dia... we are heading for dinner pula..
We choose to have dinner di Restoran Tareem Hadramawat di Kajang.. 
The Restaurant is in Sg Chua area...
My mom choice of the day.. 


Satu Pinggan Besar nih serve for 4pax. 
Nasi Kabsah Kambing our 1st choice... 
Sedap Sangat, daging kambing dalam tuh lembut sangat-sangat. 
Harganya cuma RM45 sahaja.. 
Kami kongsi 7 orang.. alhamdulillah cukup.. 
Side dish kami hanya order dua mangkuk Sup Kambing. 
Satu Mangkuk Sup Kambing cuma RM6 sahaja.. 


Close up a bit...dah nak abes baru nak close up... 
hahahhahaha... 


we ordered also 1 lamb spaghetti serious sedap kami kongsi jer... so far cukup utk kami..
Harganya RM10 sahaja..
Sedap okeh... 


Minuman i pilih Hillsburg berperisa strawberry.. Cuma RM3 sebotol.. 
Hillsburg nih macam sparkling juice yaaa.. 
Hillsburg perisa apple kureng sket... tak berapa sedap... 
Uols kena cuba mam di restoran ni.. 
Harga pun ok... 
Menu pilihan pun banyak... 
Serving pun besar.. 
Service pun laju..


So here we are, our last destination of the day... 
Wrap up with mothers's day gather... 
Alhamdulillah... 

Lot's of love
me 
^_^ 

Note: Mama was my greatest teacher, a teacher of compassion, love and fearlessness. If love is sweet as a flower, then my mother is that sweet flower of love. - Stevie Wonder

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun