hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, May 19, 2015

Wordless Sunday

hi uols.. 

Ahad uols wat pe?.. i balik kampung je.. jenguk rumah di kampung halaman si dia. 
tak jauh Sabak Bernam, Selangor je.. 


Ni la teratak kami... 
dimana kami berkumpul dihari cuti dan juga hari raya.. 


Dibelakang rumah ada pokok Jambu susu. 
Masam-masak manis. 
Korang pernah rasa ke? 
kalau tak pernah kena la cuba.. 


Lebat buahnya kami balik kali ni.. 
i tak berapa gemar makan asam-asam ni.. 
takut sakit perut.. 


Lebih kurang jam 8 mlm kami bertolak pulang. 
Tapi perut mintak di isi dulu.. 
kami singgah di restoran tomyam di Kuala Selangor. 
I tak nampak sign Board restoran ni.. Tapi memang sedap tau.. 
Nearby Petronas, Kuala Selangor.. 
sebenarnya sebelum singgah makan kat Kuala Selangor i ada google restoran best-best. 
salah satunya yang i rasa ngetop adalah restoran River View. 
i tak gi pong.. rasa dah lewat untuk kami mencuba. 
i google restoran River View adalah masakan cina. 
tapi halal katanya No Pork No Lard. 
View pun cantik. makan tepi sungai gitu.. romantik sangat. 
tak pe laaaahhh mungkin lain kali ajer... kalau korang pegi share laa k pendapat korang..


Antara Menu yang i order malam tuh. 
Udang Goreng Tepung. 


Siakap Stim Limau..
Sedap sangat-sangat.
mula-mula sampai nampak makkk aihhhh besaunya ikan boleh abih ke.. ?? 
Memang Boleh Pun!! hahahhah Sampai tinggal tulang okehh!! 
hahhahhaha.. 
Sup Ekor untuk seorang tapi banyak isinya.. 


Kailan goreng biasa. 

Dah abih mkn still i tak nampak signboard Kedai ni... tersorok kat celah mana tah.. 
ke i yang tak nampak sebab lepas makan terus rasa nak beradu.. 
memang mata letih that day... badan pun kurang sedap.. 
Harga makan pun i tak check itdot..
sendu abes!!! 
till today badan rasa sendu.. 
i need massage la...korang tahu mana spa best share la k... 
maaf ya uols.. i jamu gamba je yang tak seberapa... 
hehehheeh.. till then.. i update more okayy... 

Lots of love 
me 
^_^ 

Note: "Work hard in silence, let success make the noise" 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun