hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, May 27, 2015

Lunch of the day at Raihan Nasi Kandar

As salam and Selamat Sejahtera..

Korang dah lunch ke?? I tak miss laa skarang lunch.. ada jerr.. azam tak nak kuar selalunya meleset.. godaaan sungguh.. hahhaha.. layankan.. kufur nikmat katanya.. badan n pipi ni dah bam bam bam bammmm bagaikan juara.. huwarrrrrr.. susah betol nak ngelat lunch...

Hari ni lunch lagi laaaa tak leh blahhh..  mamam kat raihan nasi kandar.. ada yang namakan nasi spenda aka nasi suar dalam..suka kau ja bagi nama.... haahhaha hamik ko punya statement... ramai sangat katanya sampai ada yang addicted... pekena sekali sekala ja boleh okeyyyyyyy.. jangan nak macam-macam.. tah brapa kalori dahhh sepinggan... haiyoooo.. lepas makan kompom i rasa ada yang buat air liur basi.. kikikiki... 

Sedap ok mamam kat Raihan Nasi kandar ni... Ia terletak di Glenmarie, Shah Alam. Diantara Shah Alam and Subang Jaya... area hi-com sana.. korang google je laaa k..  sebab i pasal nak bagi direction jalan memang fail!! Huhuhuhu.. apapun memang tangkap lentok... ni pun dah rasa nak lentok tahap kritikal.. sambil bagi  tahu korang ni kalau typo tuu kotang paham-paham je laaaa i tunggu masa jer nak lelap..

I mamam cikit2 jee tadi... nasi putih, kari campur, sayur sikit, peria goreng and ayam goreng and Teh O ais limau.. total dalam rm 12.50 sahaja..  ok laaaaa not so bad and harga tarak Geee Es Tee... muehehhehehehe.. makan plak dengan tangan... menjilat jari.. licin pinggan... siyes licin tak tipoooo...
Pinggan leh wat cermin punya... hehehhehe... makan ngan tangan jari- jari n kuku jadi kuning segala.. kari power sangat sampai bau melekat walau dah cuci ngan sabun woooongiiii... huhuhuhuuuuu.. terbaik lahhh... lokasi jaa i rasa agak terpencil kedalam.. parking pun kena pandai-pandai laaaa cari..  cramp sikit dat area.  Industrial area ni... banyak work shop and kilang.. apa pun it is recommended to all..

Paling tak sangka terserempak dengan boss... kantoi lunch jauh-jauh pastu balik opis lambat.. kuikuikui... ampooonnnnn  boss...

Sampai sini dulu laporan ku... sorry laahh kalau tak best.. i ngetest update belog pakai phone..

Lots of love
Me
^_^

Enjoi the pics yahhh!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun