hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 11, 2015

Cita-CerCita Kosong

Assalamualaikum korangssss... 
Bercita-cita hari ni tak kluar mana-mana.. 
Sampai jer pejabat kononnya lek lek chill-chill jaaa diawal pagi.. 
Tapi hampeh.. perut nih pantang digoda.. 
My fren ajak g beli breakfast.. i tertewas..
Sudahnya pagi i turun bawah beli bekpes 2 ketul kuih.. 
1 Karipap n 1 roti goreng kacang merah.. 
Pekena dengan kopi panas pegaga.. 
ngehngehngeh... 
So my Breakfast hanya RM1 sahaja.. 
Kopi pegaga tuh instant. i beli untuk stock seboooooolan.. 
1 kotak ada 20 sachet.. I tak minum hari-hari Kopi tuh... 


Ni lah rupenyer kopi pegaga... 
Khasiat bagus untuk wanita bagi penjagaan luaran dan dalaman.. 
untuk info lanjut click sini >> Kopi Pegaga Warisan 
Harga RM 30 sekotak.. 
Untuk i cukup laaa sebulan.. kadang sampai 2 bulan... 

Korang Lunch maner tadi?? 
i macam biasa laaa cita-cita  tertanam.. 
Konon sangat nak duduk opis diam-diam.. 
Jam 11 pagi perut dah mula mintak diisi... huwarrrrrrrrr!! 
Kau dah kenapa perut? asik lapar jek!! boleh tak jangan macam-macam..
Tapi ok laaa berjaya untuk tak macam-macam.. 
Dia minta isi ala kadar... hahahhahah 
I lunch kat Subway. Ordered Parmesan Oregano with Chicken Slice of the day!!
with RM 7.50 and a 1 Double Choc Cookie for RM 1.90
ok laaaaa total lunch about RM10
Lunch Sehat Katanya... 

Tup-tup ada kiriman pula... Minta tapaukan Chattime.. 
Lagi sekali tewas dengan godaan syaitonnnn nirooojimmmmmmmmm.. 
hahahhahahaahhahahhahahaha... gelak jaat.. 
tapau untuk orang wajib tapau untuk diri sendiri.. 
hahahhahahahahhahahaha alasan sangatttt!!!! 



Pilihan Chatime hari ini Strawberry Choco.. 
i nih memang suka makan cekelat.. 
Apa sahaja yang warna cekelat pun i suka... 
suka sebab nampak yummy... 
ehehehhehe.. 
tapi ada jek cekelat yang tak nyummy.. 
but this 1 i baru try and rasa dia ok ok...
dah mintak less sugar pun still manis..

So tu lah kesahnya hari ni... 
Hari-hari matlamat tak nak keluar waktu lunch memang selalunya tertewas... 
Memang tetiba ada jek agenda mengejut.. 
Tetiba ada jer barang nak kena beli what so ever.. 
Tetiba ada sale.. 
Tetiba perut mintak isi mengidam macam-macam.. 
Tetiba rasa nak cuci mata... 
Tetiba rasa nak g excersice nak kecikkan betis so kena jalan-jalan..
Tetiba rasa nak gi farmasi..
Tetiba kena keluar jugak sebab nak habiskan masa... 
Tetiba rasa nak kena beli itu ini...
hahahhahahha ada ja alasan nak kluar...
ok laaaaa bye.. 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Note: Be happy for this moment. This moment is your life. - Omar Khayyam 

1 comment:

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun