hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, June 3, 2015

Cake Walk Cafe

Assalamualaikum..and Selamat Selamat Sejahtera... 
uols sihat?? i alhamdulillah sihat cuma kurang tidur jer lately nih... 

Semalam i lunch di Cake Walk Cafe di Ara Damanasara..

Alamat: 
B-G-16,Jalan PJU 1A/20A,Dataran Ara Damansara, Petaling Jaya, 47301
 Petaling Jaya, Selangor, 47301, Malaysia
Phone:+60 3-7842 2885 




My Friend Choice of the day Kuey Teow Goreng 
RM 7 agak-agak sebab dah lupa... semalam otak lemah... hahhahahha... 
oksigen kurang sebab kurang tido.. 
Agak-agak statement i boleh pakai tak ? 
hehehhehe layan je laaa k.. 


My Choice of the day Kuey Teow Kung Fu 
RM 8.90 pun agak-agak... hahhaha... air pula i minum Kopi Kampung rasanya dalam RM3
haihhhh hampun.. memang kadaan semalam sangat lemah... 
nak yemcee rasa macam kuat nak datang keje.. 
apapun memang i kuat bertahan sampai ke petang pi aerobic lagi... 
Sib baik laaaaa i nih AJK so that kena gagahkan diri turun padang demi kawan-kawan yang lain.. 
nanti kalau kepala tak hadir nanti yang lain tak semangat nak turun padang...
kuikuikuikui.. 

Beberapa kali juga i lunch di Cake Walk Cafe. They also serve western, cake and many more.. 
They also ada ambil order untuk small catering to office or any other event.. 
Service pun boleh tahan.. Ownernya juga sangat friendly.. 
Just a small and sweet Cafe & Restaurant... very neat dan tersusun rapi.. 
i love the ambiance simple and humble.. 
makanan semua yang di serve pun sedap-sedap.. 
uols jika tinggal atau office berdekatan singgahlah dan mesti cuba... 
  
Banyak nih nak cerita ngan about my Sungai Petani Trip.. 
uols tunggu k.. i tunggu mood sampai... hehehehhe.. 
nih dah slow-slow sampai... 
hahahhahhaa.. 

TBC. 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

Note: Whatever you are, be a good one. - Abraham Lincoln

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun