hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, June 8, 2015

Happy Saturday..

Assalamulaikum.. 
yes i did it!!.. i did my cheese leleh my version... my campak-campak.. what ever i want and what ever i like.. and i love it!!! and its yummy!!! huhuhuhuhu.. 
buat semudah ABC.. tq to my anak buah bagi i resepi ni.. hahaha.. 


makan sikit-sikit... diet cheat terburai sudah... sambil baring pun boleh cedok makan depan tv... haaaaarrhaaaaaaahaaaaarrrrrr.. best!! 
my mom cakap kat my kids... "tengok mama tuh dok ternak lemak" kuikuikuikui.. 
hurmmmmm.. kufur nikmat katanya... lepas makan macam biasa pengsannnnnn.... 
hehehhehehehe... 


Getting ready for my lassi!!
Susu Segar sikit..  
Natural Yogurt dalam 2 sudu.. letak laaa brapa banyak korang suka.. asalkan sedap!!
Satu biji pisang and 2 biji strawberry atau suka hati nak letak brapa banyak.. huhuhuhu... letak 4-5 ketul ais and blend it!! walllahhh boleh terus minum.. hahhaha.. serius sedap!! 
kat kalau kat kedai dalam RM 10 atau lebih segelas... im so happy sekarang i boleh buat kat rumah sendiri... nak buat banyak mana... nak campur buat apa boleh suka hati buat.. 


Yang penting happy!! its great Saturday indeed!!.. 
Yeayyyyyyy!!! 

Next nak try buat apa pulak yer... meatball and gravy perhaps.. 
i nih suka sangat masak benda yang simple... yang tak renyah... yang sekelip mata siap.. 
yang simple selalunya sedap.. nampak mewah tapi wallah sedap gile.. 
contoh ikan bakar, siakap steam(lama tak buat), kerang rebus (teringin plak), Tom Yam Seafood, Sup Ayam, ok ok... nanti i masak yeeee... hahhaha.. i rasa nak buat ayam bakar laaa.. guna my Magic Pan.. 
I bought my Magic Grill Pan masa Family Day di  Langkawi tapi belum guma lagi hew hewhew.. 
its gonna be my next mission!! weeehuuuuuuuuuu!!.. kita main masak-masak guna magic pan pulak okehh!! 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

1 comment:

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun