hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, June 4, 2015

Perjalanan Ke Sungai Petani terjah Kedai PAK TAM

Assalamualaikum... 
Tuuuuuu dia Tuuuuuuuu dia nak habaq maiiii... haahhahahha sleng utara dah sampai... belum border lagi baru on da way... dahhhh bertukar bakkkkk hangggggggggg... kikikikiki... ya amppppoonnggggg iklan kejup... seperti yang dijanjikan mood i dah sampai ni nak share ngan uols betapa happynyer bila kaki nih dapat berjalan.. walapaun i olsss bukan pi obersi i jalan ke utara saja pun i ols dah happy lompat-lompat dalam hati ahahhahaha... syiooookkkkkkk... seronokkkkkk... senyum sampai telinga.. hehhehe.. vrooooommmmm gerak dalam tengahari gitewwwwwwwwww... huhuhuuhu.. Memang dah plan dari awal nak lunch di R&R Tapah... Nak mamam kat Kedai Pak Tam.. Korang kalau tak pernah rasa tolonglah cuba...


Ampun ya uolsss perut i lapar tahap kerocong dengan kompang sekali... lapar gils..... Dah masuk meehunnn sop hampir nak abis baru teringat nak snap gambooooo!! oohhhhooooooooiii saya yang bersalahhh.. ehhehehhe.. Mihun Sup Daging Pak Tam adalah yang terbaik!!! Tangkap leleh!! Tak Kedek Daging dan Lemak Masuk sekali... Haiiiihhh memang Sedap uols!!! Tak Tipoooooo!!... Daging dia lembut sangattttt!!...


Nampak tak bekas tuh baca ya jangan tak baca... ni laaaaa nak bagitahu kawan-kawan ni... 
TUUUUUUUUUU... DIAAAAAAAAAAAAAAA... 
cam ner laaaa rupa Pak Tam ni... 
Mesti Ensem... Pandai Masak.. untung laaaaaaaa teman hidup Pak Tam... 
Sebenarnya ada jer Menu lain disediakan... korang kenaa laaaa pi cekkkittdot sendiri tau.. 
Yang Salu i order Mihun Sop Daging jer..
Mihun sup Daging nih letak cili 4 bijik.. perah limau seketul.... 
kacau peh tuh apa lagi... sediakan tisu untuk lap idungg!! 
Perghhhhh memang terangkatttt sehhh...Tak Tipuuuuuuuu!!!! 


Ramai kot !!! 
Tempat pun selesa... 



haaa nampak konter tuh.. menu banyak atas tuh... 


R & R Tapah 


Sambung Perjalanan kami... 


R & R Sungai Perak pun Best tapi i benti kejup jeee g toilet...
Buang apa yang patut... agaggagagga.. 


Alhamdulillah kami selamat Sampai di Sungai Petani dalam jam 6 petang... Sampai jeee rumah terus berehat dalam jam 8.30 mlm kami pun terus bersiap-siap nak keduri kawin pula... Dekat jer di Laguna Merbok Club House sedara-mara sebelah En Hubby.. Kenduri Kawin is misi pertama kami... Alhamdulillah segalanya berjalan lancar... 

nanti sambung lagi k... 

Lots Of Love 
Me 
^_^ 

Note: "Learning is a gift. Even when pain is your teacher" 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun