hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, June 8, 2015

Oh My Friday!!

Assalamualaikum... 
I spend my last friday at grocery shop.. pi beli cream cheese... sedap owhhh beli n buat cheese leleh sendiri.. mamam sampai pengsan... nak berapa banyak letak biskut or nak buat berapa lapis sekalipun boleh ajeeerrr... buat banyak-banyak so that boleh makan bersama dengan keluarga tercinta....memang terbaik.. i also now made my own lassi sendiri... ye laaa i beli lama dah my shake & take blender.. dah berabuk kot.. bila lagi nak pakai kan kan kann.. hahhaha.. ok laaaa mission accomplished.. 


i pilih yang besar so that i boleh guna another half bebila i nak buat.. 
Tu dia harga besar and kecil.. i rasa if uols gi kedai bakery mungkin harga jauh lebih murah.. 


Ini laaa hasil pembelian... cukup laaa setakat hari Jumaat yang indah.. lolz... 
Banana and Strawberry tuh untuk my lassi.. yummmmmmmmm.. 


Rambang mata tengok creame cheese.. hahhahaha.. pilih laaa mana uols lebih suka.. 


Later after working hours i singgah ke OLD TOWN WHITE COFFEE di Oasis Ara Damansara. Memang tak disangka ada flea market okeh... apa lagi lepas melepaks ngopi terus laaaa ke flea market tuh.. its open during weekend too tau.. best jugak... tapi not so much laaa... sikit-sikit but its fun.. ada IG shop, Phone accessories ada cookies and cake and banyak lagi lahh... ok laaa sedakar cuci mata untuk i... hheheheh...  


Meriah nampak... bila malam ia lebih meriah dengan warna warni lampu di Oasis ni... 
plus kadang i rasa suasana kat sini lebih romantik untuk couple.. huhuhuhu.. 

Nothing much on Friday... 
it is a lazy Friday...

Lots Of Love 
Me 
^_^  

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun