hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, June 8, 2015

Mitsui on my pretty Sunday

Assalamualaikum..

Sunday petang i turun Sepang.. lepak-lepak rumah sis in law and makan-makan.. my SIL pandai masak.. so yes i makan sampai kenyang.. sampai tak larat nak bangun... Ya Ampun kenapa susah sangat i nak skip makan nih... asal nak diet jerr. mereka yang i kasihi suka nak jamu i makan sedap-sedap.. dugaan semakin tinggi setiap kali cuba nak berdiet... hahhahaha.. makan je lahhh..  kihkihkih. macih SIL... 

Selepas ke rumah my SIL i terus ke Mitsui... 
i just snap a few picture out door je..
seronok jugak tau.. dah ada coffee shop, ada selera kampung.. they are upgrading laaaa soon... banyak kedai and butik best-best akan dibuka di Mitsui.. i suka sebab Mitsui nih tak terlalu besar.. senang nak parking tau.. parking sejam dalam RM2.00.. 

more information about mitsui or details uols boleh tengok kat Facebook Mitsui <<< click sini tau.. 

 

Banyak juga butik-butik yang dah dibuka.. 


Parking pun luas.. 


Ada banyak juga kedai kasut yang berjenama. 
My favorite Clarks pun ada... Sports Shoes pun hado...
Nike, Adidas, Timberland, and banyak lagilah... 
Beratur panjang tau nak masuk.. 
maybe tengah panas lagi so ramai laaa orang berkunjung ke mitsui..  
tapi next round kalau i nak berkunjung ke mitsui i nak tunggu semua butik dah dibuka.. 
baru best.. so tak perlu ke JPO lagi.. heehhehe.. 


kat pintu pun dah memanggil-manggil meh laaa masukkkkk.....
 meh laaa perabih pitissss...
mehhh laaaaaaaaaaaaaa... mahahhahahhaa.. 

ok laaa sampai sini dulu.. nanti i up lagi... 

Lots of Love 
Me 
^_^ 

1 comment:

  1. tak sampai lagi ni.. harus terjah nak cari heel baru..

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun