hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, January 29, 2014

Lunch at Bubba Gump Citta Mall

Good Morning and Assalamualaikum.. 

Uols apa khabar?? i alhamdulillah semakin hari semakin sihat.. hehehehe... abit gain weight.. 
ekcelli bukan abit tapi banyak kot.. hahhaha double chin sangat teserlah keayuanmu... 
ok citer sal semalam... my mom call nak datang to my office.. 
i pun terus terfikir.. mama kita lunch sama lahhh.. 
tak tahu mana nak bawak mama and baba lunch... special laaa sikit.. 
bukan selalu mama nak datang jenguk i kat tempat kerja kan..
so i decided to have our lunch kat Bubba Gump, Citta mall..

 

i had this.. tapi lupa lah pulak nama dia... 
sedap giler.. portion yang banyak n boleh makan untuk 2 orang.. 
unless kalau memang tengah betul lapar sangat-sangat boleh jewww abeskan.. 
 

my mom tak tahu nak makan apa so i choose this for her.. 
pon sama tak hingat nama but it was so yummy and creamy... 
 

Orang laki memang kambing kannnn sebab tuh orang laki suka pilih kambing... 
ahahahahhah orang laki jangan marah.. gurau-gurau manja di hari Rabu yang indah..
this is my dad choice of the day.. 
Lamb rack apa tah nama dia.. 
 

Family Picture wajib... 
camwhore with mom n dad.. 
sesekali mom and dad datang lunch i feel really really happy.. 
mom u have made my day!!!.. 
 

Biasa Company Hubby i.. yang ditunggu dah pon tiba... CNY eve is almost there.. 
Dapat Bonus and Hamper gitu..
paling best tuh Raya melayu pon dapat.. 
memang bestlahhh.. 
 

  Tahun nih special sket kot... siap ada tulih nama.. 
rajin.. anyway Boss syarikat hubby i memang sweet laa kalau bab entertainment nih.. 
tak kudukut.. 
^__^ 

yang kudukut tuh.... orang yang kudukut sahaja.. ehhehehehe.. 

ok laaaa sampai sini dulu laporan dari saya.. 

with lots of love 
me ;)

NoTe: "Don't chase people. Be you, do your own thing and work hard. The right people who belong in your life will come to you and stay" - Happy Wednesday Loves!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun