hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, January 28, 2014

Random Lunch and breakie..

ok lets wrap up....
Bila dah lama tak update blog cam nih laaaa dah suka hati nak letak my Random Lunch!!
#eh sukahatilahhh khennnn hahhahah... 
 
 My Lunch of the day nih dah rutin nak try sana sini...
kalau boleh yang tak mahal dan berpatutan..
Kalau dapat pree uols lagi best kannn ehhehe.. 

 

Wantan mee kat FAM nih all time favourite cost me only RM 6.00 with soup 


My Morning breakie yang jarang-jarang berlaku 
Bihun Goreng with sambal n paru cost me RM 2.00 sahaja.. 
gerai akak nih bawah pokok dekat Petronas Lapangan Terbang Subang
Kalau awal sangat sampai i singgahlah... 
ada pelbagai makanan termasuk nasi lemak, nasi kerabu, nasi goreng and others lah.. 
korang kena try.. ;)
nanti i cuba update details lokasi gerai akak nih yer rakan-rakan sekalian alam 
supaya tak terkapai-kapai uols nanti ehehhehe..


Lunch kat Subway pon all time favourite... 
lagi-lagi ada coupon memang murah and berbaloi sangat-sangat
dannnnn lagi best bila share sama-sama dengan kawan-kawan.. 
^__^ 
 

korang dah try chicken wrap by kepci(KFC) tak?? 
haihhh.. korang kena try.. wajip okehhh... 
memang sedap menjilat jari... 
yummy sangat-sangat uols!!!!!!

ok thats all dulu ya... 
with Lots of Love 
me ;) 

NoTe: "Don't lie, cheat, steal, complain, or make excuses. 99.9% percent of all failures come from people who do."
 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun