hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, January 3, 2014

Happy New Year 2014!!!

Assalamualaikum wbt and salam sejahtera... 
hope tak terlewat nak wish 
Happy New Year!!! 
Semoga tahun ini bertambah-tambah rezeki kita semua... 
Semoga lancar segala urusan troughout the year... 
insyaallah... 

im so sorry i lambat update blog.. busy kesana kemari.. 
cuti skool banyak sangat program.. 
but then lazy to update and i have become so wordless.. 
tak der ilham... lol.. 
jangan tanya i celebrate new year kat mana... 
coz i memang tak keluar... duk rumah kul 10mlm mata dah di kayangan lol.. 
tahu-tahu bangun pagi dah new year... 
just i panjatkan doa n solat bersama anak-anak.. 
Doa yang terbaik untuk sekeluarga.. 
insyaallah...  

anyhow to share with you some of my listing Azam baru 2014 at least kena ada 10 okehh ;)
  • 1stly nak upgrade sesuatu dan kejutan untuk diri sendiri.. (biarlah rahsia)
  • 2nd nak keje rajin-rajin 
  • 3rd no more malas and ngantuk.. 
  • 4th nak travel at least once kat Luar Negara (kalau ada rezeki lebih insyaallah)
  • 5th Marathon at least 5 medal to collect in 2014
  • 6th nak rajin menulis kat blog (ecccehhhhhh puuuiiiiiii) 
  • selebihnya biarlah rahsia... 
  • lalalalalallallalalala
  • lallalalallalallalalla
  • allalallalallallalallala
  • jangan marahhhhh... hihihihi 

 

Bila kita tak sombong rezeki pon insyaallah jadi murah, melimpah ruah... 
ehehehhe tetibe.. 
Voucher nih extra rezeki permulaan 2014 alhamdulillah 
Rajin-rajin laaah senyum dan senyuman itu rezeki.. 


Pemberian Boss pembukaan 2014 
Thanks Boss semoga murah rezeki Boss dan sekeluarga.. 
mesti anak boss yang pilih ni... 
hikkk... 


Jumaat yang indah bekpes pagi-pagi lagi dah ada cheesy cake.. 


Kuih Rare Tahi Itik aka Seri Kelantan dari Pantai Timur.. 
if ouls tak penah tengok kuih tahi itih nih laaaa diaaaa...
ada yang baru balik bercuti panjang bawa bekalan dari kampung halaman.. 
 

our Big Breakfast of the day..


Ini pemberian dari mama and baba from London..
kiddos dapat pencil box and Shopping bag too.. 
sakan bergaya la weekend with new Bag.. lol 
satu family dapat t-shirt... 
kena buat family day nih.. semua pakai Tshirt sama.. 
Thanks mom i love you the most always.. 
hubby paling bahagia dapat rokok berkotak-kotak... 
kemahin makan asap.. 
lallalallalalala.. 

mama kata kalau nak macam-macam kena pi soping sendiri... 
ehehehhehe... insyaallah sampai... mana tahu kan kan rezeki.. 
jangan lupa senyum-senyum hihihihi.. 
mudahah-mudahan murah rezeki kita semua... 

put all the negative away... 
stay cool and stay positive..!! ;) 

thats all at this moment... 

with lots of love 
me ;) 

NoTe: "Happiness comes from within, your's to have, your's to keep, your's to share." - Happy Friday Loves...

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun