hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, January 15, 2014

#Balistik #Pavilion #GSC


 
 
 Spend my Satuday with #Balistik #Pavilion #GSC
like seriously i jarang turun KL unless i ada event to attend or nak cari sumthin laaa... 
nak turun KL just nak bersuka-ria ni sangat jarang.. 
but for #Balistik i did it... 
^__^ 
 

 Geng-geng Pelakon #Balistik is in the house..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
 

  Adik Fatin Comel pun ada...


well memang tak lepaskan peluang laaah kannn posing2 itu adalah wajib..
untuk movie #Balistik ni i bagi 5 bintang 
ecccehhhhhhhh konon pengkritik profesional gitukk... 
effort pelakon untuk menjayakan filem ini adalah yang terbaik.. 
kita kenalaaa supportkan.. 
Tahniah #Balistik terbaik...!!  


After #Balistik i jalan-jalan laa kejup.. 
 
Budak Subang Jaya turun Pavilion #Havoc #Havoc #Havoc.. lol 
Ingat senang nak sampai Bukit Bintang.. 
 

  Kalau pi oversea sebok kan nak amik gambar sini sinun... 
well KL now pon dah #Havoc beb ;)


Tokyo Street in Pavilion.. menarik... 
 

Nampak real kan.. lol 

More and More to come... 

TBC 

with lots of love 
me ;)

NoTe: "Don't let negative and toxic people rent space in your head. Raise the rent and kick them out." - Happy Wednesday Loves!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun