hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, January 30, 2014

My Happy Thursday Morning Breakie

Monirng and Assalamualaikum.. 
Rezeki di pagi Khamis... syukur alhamdulillah.. 
Kami memulakan pagi ni dengan sarapan yang sangat meriah.. 
sesekali kami semua bawa makanan... sesekali meja tuh kosong je... 
tapi sesekali kalau ada tuh.. hah amekkkk kauuuu!! penuh meja tak muat sudah... 
apapun syukur alhamdulillah.. rakan-rakan seperjuangan selalu je bawa juadah untuk dikongsi bersama.. korang pula bagaimana?? sesilap lebih meriah.. 

 

Bila ada kita kongsi.. 
Bila tak ada duk diam-diam.. 
Bila kita kongsi selaganya menjadi lebih bermakna.... 
 

Rini i beli mihun goreng at the same place near to Petronas at Jalan Lapangan Terbang Subang.. tapi bukan bawah pokok.. yang bawah pokok tu tutup plak rini... balik kampung Raya kot.. eheheheh..
my Breakie today cost me RM3.50 with sambal n paru... but portion dia macam nak makan untuk 3 perut kot!!... byk gilerrrssss... 


Sajer nak Share with uols Gardenia ada keluaran roti terbaru haaaaaaa... 
ke dah lama ehh... i baru tahuuu... eekekekekkee.. 
Rasberi Susu & kranberi... sedap ya korang.. kalau bakar lebih sedap dimakan.. 
memang sesuai sesangat untuk morning breakie... 
lagi sedap juga kalau dikongsi bersama.. 
bak kata Gardenia "Betul Betul SEDAP!!!!" 

enjoy ur morning uols !! 
with lots of love 
me ;) 

NoTe:"When you enjoy what you have, you get happiness. When you share what you have, you multiply happiness." - Happy Thursday Loves!!drinking hot chocolate.

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun