hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, May 30, 2013

Wordles wordless..

Assalamualaikum and selamat pagi uols... sorry uols lama tak update... I was admitted and still lagi kat hospital insyaallah will be discharge by today insyaallah... uols semua apa khabar?? Harap-harap uols semua sihat dan jangan lupa jaga kesihatan... and now days penyakit macam-macam.. and cuaca also tak menentu... uols makanlah buah-buahan banyak sket k.. I demam, batuk n selsema ni.. was suspected kena influenza B positive.. but alhamdulillah iam getting better insyaallah... will be back blogging and back on duty by next week.. kena kurangkan activities diluar... ehehhe... kurangkan merayap... haih boleh ke??? Kalau dah kaki merayap and holiday sana sinun.. tapi takpe I will cube my very best... ehhh... Jumaat lepas i was flying to Sarawak n touch down terus admitted.. lots of things to catch up dengan uols... will story uols about my Family Day kat Sarawak too.. actually tak berapa nak enjoy sebab tak berapa sihat... Saturday malam I dah gigil2 demam.. batuk yang kuat... tapi still masa nak balik hari Ahad I gigihkan diri kuatkan semangat nak balik ke tanahairku... sampai jer my mom fetch me and terus g klinik.. but batuk is gettin worst on Tuesday morning terus hubby I bawak hospital... haihhh rasa lega bila kat masuk spital.. bukan I suka masuk sepital ni k.. I suka sebab I tak payah nak cover sangat batuk sebab I takut berjangkit pada family I especially anak-anak... kenit-kenit I tuh kalau sakit nanti lagi susah... derang tuh dah laa suke sangat dok bekepit ngan mommy dia ni.. lol.. tapi rindu yang teramat Allah jer yang tahu... lucky i have my mom around tolong I look after them.... syukur alhamdulillah.. anyway dah nak balik pon rini... I kena balik and get full rest kat rumah pula... huhuhuhuhu can't wait... panjang plak cerita I kan... hurmmm.. sahabat handai dan rakan sekerja, family.. in laws tak jemu-jemu datang melawat.. alhamdulillah thanks alots friends for visiting... and thanks juga for the prayer and wishes... so I stop sini dulu k... to be continued and stay tune... before that lupa I nak g tau uols.. kalau rasa sakit.. demam, batuk kuat and plus selsema go straight to hospital for medical check up coz who knows now days banyak penyakit yang kita tak jangka k uols take care yaaa...

With lots of Love
Me

Note: "Strong people don't put people down They lift them up." Happy Thursday loves!!

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun