hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 20, 2013

Mother's Day Dinner at Mr Steak

Halu Halu uolsssss.... sambung cerita... on Saturday nite... i ajak my parent to have dinner but place tuh my mom yang suggest... my mom teringin sangat laaaa nak mam kat Restoran Mr Steak.. dah berminggu my mom ajak tapi baru minggu nih i free... walaupon Mother's Day dah lepas tak pe i amik kata Dr Fadzilah Kamsah... sambutlah hari ibu setiap hari... dannnnnnnn dannnnnnnn kannnnnnn... lol...my mom pon mengidam nak mam steak mengalahkan orang pertnen... ahahhaha... layan je kemahuan my mom... so kami terjahhhhhlaaahhhh... nak terjah sangat amikkk kau kedai nih FULL HOUSE !!!! gila ramai nak MAM!!! huiiiihhhh... tapi sebab i nak tunaikan janji kami tunggu berdiri lahh sampai dapat table!! wallawehhhhhh waiter derang tak mesra alam jugakkk dahh sebab terlalu ramai kastemer sampai layanan yang diberikan adalah sangat menghampakannn kami dat day... tak pelahhh dimaafkan... 

Bila dah dapat meja kami cepat-cepat laa duduk dan order cepat. LAPAR bangat weehhh berdiri lama nauuu... dah tuh order pon lambat waiter busy tahap melampau... haiihhhhh memang wrong time betul kami datang tuh...tu laaaahh nak terjahhhhh sangat... nasiblerrr... 

 

Ni la Restorannya... korang gi laaa langgar plaksss... ehehheheh.... i dahh tobatttt... ahahhaha... address dan no telipon dah tertera... if korang nak gi sila lahhh k... nak mintak keje pon ok gakkk... kuikuikui....

  

yang ni my Choice of the day Lamb Chop... ermmmm tapi rasa dia kurang menyengat sebab daging dia over cook and liat macam makan chewing gum gitu... maybe sebab ramai sangat orang so hadap jeee lahhhh... its a bit turn me down.. but well to me maybe i came at the wrong time... sangka baik itu perlu okayyyyy...  portion yang agak banyak tapi i tak dapat nak abeskan kerana lenguh mulut i nih nak kunyah ehheheheh... apa pon Lamb Stew tak menghampakan memang sedap... my dad choice i tak amik pic sebab dah tak der mood sangat... hihihi.. lama wehhh tunggu  nak makan.. dekat sejam lebih baru makanan semua sampai... memang mecabar kesabaran sungguh... wah dengan layanan waiternya yang menghampakan... tak pe lahhhh apapun i've made it just to make my parent happy... harap mama suka dengan hadiah anakanda beri... Love Mom and Dad the Most!! 
 
 

This is Bassim my cousin from Arab Saudi and My Doter. My cousin nih sedang further study kat Cyber Jaya...

 
My parent and me !! omey takkk kami??  hehehehhe... 

with Lots of Love 
me ;) 

Note : "Always look at the good things in life, and never dwell on the negative. If u keep your head down, you'll miss the blessings." 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun