hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Wednesday, May 15, 2013

Hatiku diKinabalu

Assalamualaikum... 

Lagi beberapa hari rakan seperjuanganku akan ke Gunung Kinabalu yang sepatutnya i join sekali... masa my friend tengah arrange for the hiking i lah yang paling excited nak join... bila dah siap segala itinerary for the hiking trip i cepat-cepat bayar deposit... bila i minta keizinan hubby dia asik kata nanti i fikir... haiiihhhh deposit kena bayar okehhh!! kalau tak jadi pegi deposit burn laaahhh yang ooi... pujuk punya pujuk sampai bebulanlahhhh jugak at then end hubby kata tak payah pegi... huwarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sadisssss!!!! hubby kata biar jek deposit tuh burn... nanti kalau jadi apa-apa kat awak sapa susah??? nanti kalau awak sakit camner?? kalau awak jatuh ke... semput ke camner....??? adehaiiiiii apalah hubby nih... bila dia cakap cam tuh i terus senyum tak perlu kata apa-apa...senyummmm... terus peluk diaaa ok laahhh yang kita kasik burn... ajak u... u tak nak ikot.. tak nak teman.. alasan sebab dia tak minat... haihhhhh... layankan aja.. putus harapan i nak daki gunung Kinabalu... kita tengok gambar gunung and nyanyi jeee laaahhh lagu jimipalikat yaaaa udaaaaaahhhhh... Sayangnya en hubby nih!! sayang kuat-kuat... ketat-ketat... hihihi... Kasih Suamiku Tiada Ganti.... hurmm memang deep down pon rasa sadis gak tak dapat pegi.. tapi tak pelah yang penting i dah sampai kaki Gunung Kinabalu masa Trip Kundasang 2012 with family alhamdulillah...


Kundasang Trip - background view Gunung Kinabalu... 
 

Kids pon join sama... ^___^ 
 
  

Gunung Kinabalu di Selaputi Awan Nano... :D 
 

Duk kat kaki Gunung Kinabalu pon Jadilahhh... kuikuikui... 
 
 
 

Hatiku DiKinabalu.... 

My Kundasang Trip 2012 in Memories

love you yang as always and insyaallah till Jannah

with lots of love 
me ;) 

Note:  "Happiness is not determined by what's happening around you, but rather what’s happening inside you" - Happy Wednesday Loves!!

 

No comments:

Post a Comment

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun