hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Monday, May 20, 2013

Lucky Day at Cotton On Bebeh!!

Assalamualaikum and Selamat Pagi Malaysia....  haiiii uolsssss... harap uolss semua sihatttt..... i nih memang suka shopping tapi mampu laaaa nak shopping selalu mampu nak window shopping jaaa dah tengah-tengah bulan ni standard laaa ooooooiii.... i nih tak berapa nak bijak beberlanja kadang-kadang terbabas juga tak kuat nak melawan napsu... terover spent gitu.. lom cukup bulan terpaksa mintak ngan aayang wat duit belanja... sib baik aayangku itu sangat memahamiku... tapi tak leh selalu nanti kena marah tak pasal... ehehhehe..... last Saturday i cam biasa tah kenapa suka sangat terjah Empire Shopping Mall... i suka ajak aayang i tuh g lepak kat kopi bin or starbuk... sebab salu laaa dapat coupon or vocer minum pree... if korang rajin beli majalah mesti ada bagi compliment apa-apa laaaa vocer minum pree kee vocer discont keee.. so paling i suke Empire sebab senang tak besar sangat nak jalan dan Parking pon mudah...  lepas melepak i terjah laaa Cotton On sekijap... sebenarnya nak cari kasut untuk my doter... nak cari kasut yang sesuai nak g holiday soon... sambil-sambil i pon jamu laaa mata khennnnn... nampak laaaaa blazer comel kat bawah tuh... yang color greyyy tuuuuu....  Harga RM 149... tah kenapa terai punya teraiiiii hahhhh amikkkk terjatuh Chenta pula... tanya aaayang i tuh die plak kata... lawa yang.... adehhhhaaaiiii dugaan betol... apa laieeee mak pon pejam mata jek laaa... aleh alehh masa nak bayar dah kasier tuh kata RM 45 please mem... mak dengan tekezutnyaaa!!! HAH what RM45... pastu tanya lak akak nak beli apa2 lagi tak?? mak ehhh dah malas mak nak layan godaan lain tapi cepat kuar duit and bayar... kuikuikui... RM 149 to RM 45... kelasss kauuuu memang my luck!!! adik kasier tuh kata dia baju nih tinggal satu jer and yang ni je yang murah tak tau kenapa sebab dia scan memang harga tuh yang keluar... huhuhuuhu... EXCITED betol laaa i kannn... Senyum jek bayar.... hihihihi... 

Excited sangat sampai rasa ala-ala Suwwwittttt 16 gitu.... omeyyy dakkkk... sorilahhh i nih kenkadang terperasaaan terlebey... hakhakhak... Next day on sunday sebenarnya i g terjah lagi Empire sebab nak g belikan untuk Bff i kesian dia discounted price macam i memang tak dapat lagi.... huhuhu.... so hampa jugaklahhh...what to do.... layannzzzz... hampa-hampa pon 4 lai baju jugaklahhhh hihihihi... 4 pasang bahana tak tahan godaan tahap melampau... nak kena duk umah diam-diam baru tak beli apa2.... ngeh ngeh ngeh... so korang bijak-bijaklah berbelanja jangan jadi macam i... hihihihi...

with lots of love 
me ;) 

Note: "The best feeling in the world is knowing you finally took a step in the right direction, a step towards a better future." ^___^

2 comments:

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun