hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, November 18, 2010

My Aidiladha 2010 - part 1



hellow .. yellow.... blueeee.. pink ....

setiap hari ada sahaja dugaan mendatang....me as ussual i have problem with maid ....selagi maid replacement i belom start kerje...selagi itulah masalah belum lagi selesai... apakahhhh?? hurmmm nama pon manusia tidak pernah ada rasa cukup ... kan kan ...kita hanya mampu buat yang terbaik dan selebihnya bertawakal kepada yang Esa...Dia yang menentukan dan kita hanya merancang... kinda busy sket tu yang x sempat nak update my belog yang comei nih...hurmmm kinda givin up with maid now days ....they all just do things simply without thinking....adohaiii... actually it interupt my work though....tau laaaa anak dah 3 ...so mcm2 byk benda nak prepare.. kan main ssh nak dapat yang reliable assistant ..hhehheheheh...

walaupon maid x ada activity harus diteruskan ... ;) life must go on bebehh... malam raya aidiladha i balik terus my mom house at kajang... seronok sangat sebab semua sanak saudara sesekali berkumpul.. tapi me tido awal as ussual letey beb ..now maid takder me i have to handle things on my own ...mmg sangat letey laaaa . nak pengsan dibuat nyerrr... how i wish im fully housewife .. hiksss but apa nak buat nak cari extra rezeki and better for family future cewahhhhhhh....

pagi raya... baru nak setat gosok baju muahahhahaha... my mom n my moksu laaaa memasak n menyiapkan segala juadah di pagi raya... but me menyiap kan my 3 kids perghhhhh sme nyer nak kena bedal baru nak mandi ... hihihihi. noti2 my kids nih .. then dlm kul 11am baru la start marathon raya ...perghhhh total of 5 rumah okesss..semuah rumah buat makan2 ... n 5 rumah jugak i hantam makan hihihihihi :P

sedap owhhh my mak saudara masak .. apapun x leh lawan masakan my mom laaa kan. mom is always d best chef in da world tol x kawan-kawan??

i have some photo snaps tapi camera tertinggal sob sob .... so photo will be on my next entry..... tggu ehhhh weeeeeeeeee....

with lots of love
me ;)

3 comments:

  1. slamat hr raye aidiladha yer.. mkn la daging sampai lebam.heee

    ReplyDelete
  2. appledia: aku x copy dr ko hiksss tp tertaste sama lakkkk siyes x tifuuuu.... mista darkbatman: saya x makan byk sgt daging tp makan macam2 ..hikssss next day terus perut meragam ngeeeeeeee... :D

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun