hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Tuesday, November 16, 2010

hari ini dalam sejarah ;)

hehehhehe salam satu malaysia !!!

apakah i sudah mereng pagi2 selasa nih ..muahahhaha.. sorry all :P….u all nak tahu citer x ...klu x nak tahu jangan baca weeeeeeeeee... semalam I kuar lunch dengan kawan ..akan tetapi memula i tot nak drive…..lagi sekali akan tetapi my fren nih nak bawak kerete... hehehheheh lepas lunch balik opis dan bekerja seperti biasa .... petang nak balik dlm kul 6pm camtuh.. korang tahu apa jadi ??? huh Iam really careless sometimes.. guess what??hari ini dalam sejarah i tertinggal my car keys in my fren car.... cuak kejap makkkk sbb kawan tuh dah balik okayyyyy. so no choice i juz leave my car kat opis n tumpang my colleague balik.. huhuhuhu… tetapi semalam jem teruk macam haremmmmmm huhuhuhuhu ..i arrived near my house around 7.30pm....



Gile babas berejam hokehhhh …. So semalam since dah balik lambat I don’t cook for dinner (alasan x belhhhh blahhhh letey traffic jem mcm laaa I yg drive ahahahhahahha) ..i just bought kat kedai tomyam.. sop ekor hujan2 nih best wooo layannnnnnnn…. tetapi banyak kedai tomyam tutup… kebanyakkannya dah cuti beraya bolleyyyyy sengall betol …. Dah laaa I pakai sekrittt naik moto silang huhuhuhu kelass makk n laki maaakkk ala2 zaman dulu naik motor hujan renyai-renyai naik motor ngan baju opis huhuhuhu jgn jeles okehhhh romantikkkk gitukkkk… ciyan my kids kat umahhhh tggu mama n abahnyer lambat..Sampai jer umah ..huhuhuhu anak2 semua happy n senyum sampai tingaa n lom letak beg bg tahu “mama hari ni last sekolah” huhuhuhuhu sukenyeeee korang ehhhhh .. leh duk umah ngadap tv 24jam … hahhahahhaha… sesudah mandi n makan malam mula laa sesi ngurut dan di urut … hahahhaha yg best si kenit tuh pown sebok nak urut.. sesilap die ketuk kepala pakai bende kecik lady bird tuh .. noti betol !!!



love her smile so much !!



tah napa mata I nih dah macam x boleh bukak…. Kul 10pm lebey cam tuh I dah lelap.. my hubby lah dok melayan karenah anak2 ahahhahahhahahhah… my hubby buat susu bagai …sayang awak!! … dalam kul 1.30am my hubby kejut ..”yang nak tido kat luar kee???” erkkkkk dah kul 1.30am …pergh mmg I ngantuk betol ..sib baik my hubby kejut klu x tido laaa dgn contact lense ni sampai esok pagiii…. Huh mmg x baik untuk kesihatan hokehhhh ….jgn tiru saya yekkk… pas my hubby kejut perghhhh mata nih plak x mo pejam..tido dah rasa mcm cukup sgt2… sampai kul 3am saya berjaga ….meluak2 idea nak tulis belog nih mendatang tapi malas nak bukak lappy… so I just chit chatting dgn my cousin yg study kat perlis tuh … nasib die blom tido …ada gak teman chit chat kejup … huhuhuhuhu.. dan hali ini my hubby htr i keja naik motorrrr weeeeeee seronokkkk nyerrrrrr sesekali hubby hantar g kerejeeee.... :P

sekian untuk hari ini. disini saya mengambil kesempatan ingin mengucapkan Salam Aidiladha kepada semua muslimin dan muslimat tidak kira dimana berada ..... Semoga kita semua menyambutnya dengan penuh kasih sayang....

With lots of love ;)
Me ;)



p/s: life is short so make it sweet as we can ;)

4 comments:

  1. Meera,meera,meera.
    Someeynya kamu^_6


    Salam Aidiladha 2u2,babe!

    ReplyDelete
  2. kan kan kan ... thanks ya babe ;)

    ReplyDelete
  3. btol2.. smlm pegi n balik mmg jem gile..sejam lebih duk dlm kete.nasib la minyak kete penuh..sblm lupe, slamat menyambut hr ry aidiladha..

    ReplyDelete
  4. thanks mista dartbatman .... u tooo... hope u have a blast raya ;)

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun