hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Friday, December 10, 2010

Utara Trip 4th - 8th Dec 2010 - Part 2

heeeee sambungan ehhh ..
Day 3- kami semua sibuk lah satu family semua bersiap utk menikah ...ehhh jup my bro inlaw laaa nak menikahhhh hehheheheh :P seperti di janjikan pihak lelaki harus berada kat Masjid Tobiar somewhere dekat dengan Pendang dalam jam 12.30 tghari.. kami yang agak punctual sampai sana around 12.20pm ;) me yang tak pernah sampai pendang for the pez time lah berada disini .salu tgk dlm tv n tgk berita about pilihan raya kat pendang nih kan agak havoc !! :P hikkkk .... apapon hanya dengan sekali lafaz selesailah sudah majlis nikahnyaaa... alhamdulillahhh ..... ;)



selepas selasai kami semua terus ke rumah pengantin perempuan ... :)



semoga kekal hingga ke akhir hayat aminnnn ....



me n hubby x melepaskan peluang begaya-gaya jugakkk ..hahahahha mcm we all laa plak pengantin kan kan ...ehehehehehe :P



setelah selesai menjamu selera ..bermulalah sesi suai kenal dan beramas mesra ....ngeeee :D kami berada diteratak tersebut singgah jam 6 ptg ;).. lama kan kan kan .... :P dah selesai beramas mesra kami semua pulang kerumah .... rilek2... kakak n abg my hubby nih tiap mlm lepak bebual sampai 3-4am okayyy. tahan okayy mata dorang ... saya sungguh x larat nak tahan mata :P

day 4 :)
kami semua planning nak g Padang Besar kat Sempadan Thai ;) ..sesi cuci mata n soping bermula .....



b4 bersoping kami mencekik dulu :P ... almaklum laaa ada anak ...so kena bg derang kenyang supaya derang x bingit nnt nak macam2 ..muaahhahahahha.... tapi makan kat utara nih mmg sedap lahhh.. org utara sumer mmg pandai masak !!



my 2nd doter tuh sufiya die manja ..selagi x dapat apa die nak muka die ketat ...:P tgk la tuh ...manja mengalahkan adik ...



tgk tuh sufiya muka ketat ..:P ngeeeeeeeeeee... akhirnya muh hubby beli laaa jugak die barbie .. lepas belikan die barbie baru la dia ceriaa tau ...ahahahhahahha...ngada2 betol !! kami soping sampai kedai tutup tau ..ngeeee



setelah penat besoping x hingat dunia ...ondaway balik we all singgah kat restoran tok mek ;) ..sedap gak mamam kat sini ..even dah terbukti kesedapan TV3 jln2 cari mam pon penah tersiar... my kakak ipar laaa g tahu .hukhukhuk...even restoran Tok mek nih pon ada MOTEL tau ..senang laaa nak soping pasni ... muahahhahah...

sambung part 3 laa ehhh .... nak kuar jupssss.... adiossss ;)

with lot of love !!!
me ;)

2 comments:

  1. Apekess shawl jadik tudungs?? *pesanan penaja : pakai terossh tau!muahehehehe*

    ReplyDelete
  2. muahahahhahah ske aku lahhh shawl leh jd tudung hokehhhhh ;) muahahahhahahhaha.... insyallah 1 fine day !!

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun