hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Thursday, December 30, 2010

One of my Hobby

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....
yang pertama saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan tahniah kepada pemain bola sepak Malaysia.... u all rawkkkkkk!!! yeeehaaaaa!!
Thanks juga kepada PM juga kerana Istihar Cuti.. Syukur Alhamdulillah.....
last nite i have watched the football match till the end ...
dah lama x tengok bola ....best jugak kan ... apapon Malaysia Boleh !!
nak citer sal bola banyak sory laaa i x pandai naaa sal bola .... hiihihihiiiii :P
.
.
.
.
.
.
.
Okiesss kawan-kawan i nak share ngan u all betapa i ni pencinta leopard printed ....
ini antara koleksi i yang ada mihahahhahah...
tapi printed jek tau ...bukan kulit betul ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
adakah anda bersedia??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taaaaa daaaaaaaaaaaaaa
.
.
.
.

suke tak suke tak ...tak suke tak haperrr saya sukerrr jugakkkk !!!


my hair band ....

.

.

.

nak lagikaaaaaaa???
.

.

.

.

.

.


miahahhahahah

ntah naper i just love the leopard printed...

rasa macam nampak seksi bile pakai :P ..

tapi Tuannyer x leee seksi naaaaa miahahhahah :P

well all dats all for now ;)

with lots lots lots of love

me ;)

3 comments:

  1. penah ada satu beg leopard printed no brand lah.. semua orang puji cantik dan mahal katanya.. padahal beli kat pasar malam je..hahah! sebab orang ckp cantik..so pakai sampai rabak.

    suka jugak sofa cow printed.. nampak geboooo... hihih!!

    ReplyDelete
  2. hahahhaha bestkannn how i wish .. tapi sofa mahal beb ..tggu laa 1 day acik kayooo .... :P

    ReplyDelete
  3. hahaha.. gile laa.. byk 2.. mesti mahal.

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun