hye!! welcome to my lovely blog +Follow | Dashboard

Sunday, December 26, 2010

Mahhh Happy Sunday !! ^_^

Heyyyyahhhhhh all... hope all is having a great Sunday..
and mine as usual a happy 1.. ;)
me n family we always have our sweet time activity..
early morning i've wake up n as usual beli nasik lemak at
Pekan Sabak Bernam ;) RM 1 for 1 bungkus nasi lemak wit sambal,
1/2 telur rebus, ikan bilis and ada timun n kacang macam biasa ..
its awesome tauuu... in KL mana nak dpt macam tuh.. ada tp ssh nak dapat..

tu haaahhh nasik lemak terangkat yekkk heeee.. :P
i oso beli 3 donut - RM 1 ja n oso gorpis!!
sedap wohhh layan nasik lemak till lunch...
and muh hubby as always dia akan wat tugasan wajib
di kampung iaitu meracun wumput ;)

haaa tu diaaa.... jejaka idaman malaya ... penuh gaya hiksss...
wajin si dia kan kan kan ... saper tuh ?? laki gueeee..:P


while mahhh hubby meracun rumput di kawasan halaman
kami lepak jerr kat tangga teman abahnyer..tgk dr jauh jerrrrr :P
around 3pm muh hubby hantar me n mah 2 angles g saloon..
sume buat mani pedi n me buat treatment wambot ...
kat kampung jaa mampu buat sme nih ...
klu kat KL mahai... rega ratus2 dah tentu...
ni i've done all not even RM50 ..jimat !!..
Jimat meaninng bukan laa kedekut tapi selagi leh jimat kita jimat..
kat kampung mah hubby nih sume murah laahhh..
makan2 pon sedap2...;)okehh lepas settle our
gurls stuff kami balik amik si genit nak g pantai rekreasi BNO ;)
nak mamam mee udang meletop !! hiksss..
n mah kids pon x sabar nak buat sand castle kat tepi pantai :P

haaa tuh mee udang yg agak pemes laaa d Sabak bernam nih ...

klu u olss dtg sini ... tempat nih kira tempat wajib laa kena drop by ;)







Bersama keluarga adalah yang terbaik...





activity malam i test my new makeup ... n sajer x der keje i make up my kids ...ahahhaa derang sebok sgt2 nak makeup... there i did it .. :P n its mah job to make mah kids happy kan... so tuh lah diorang ske sgt bile di makeupkan.. :P

there u go my happy wikend wit family...

wit lots lots lots of love
me ;)

5 comments:

  1. wahh..tak sangka.. anak2 dara dia..cantik2!! pastu.. mak diorang pon macam anak dara lagi..

    *hihih.. ayat macam beli jiwa tak?*

    tapi betullahhh!!!

    ReplyDelete
  2. cik fida!! Thankssssss *bulush bulushhhhhh a.k.a blusing!!! ahahhahah.. :P

    ReplyDelete
  3. ehhhhhh lupe plak ..... cik fida pown apa kurangnyaaaa.... cun n meletop ;)

    ReplyDelete
  4. muahahhahahahha.... kenyataan nokkkk !!

    ReplyDelete

 
This Blog is Protected. Writen By Edlidza Design By Cik Mun